Paklena svekrva: Na venčanje došla sa nepozvanim gostom, niko ovo nije očekivao, pogotovu ne mlada!

Vesti 25.05.2023 08:00 0

Mlada je pobesnela nakon što se svekrva pojavila na njenom venčanju sa bivšom suprugom njenog muža. Starija žena je rekla da ima puno pravo na to jer je platila venčanje

Paklena svekrva: Na venčanje došla sa nepozvanim gostom, niko ovo nije očekivao, pogotovu ne mlada!

Shutterstock

Mlada je pričala o neobičnoj situaciji koja se dogodila na njenom venčanju. Svekrva je dovela mladoženjinu bivšu ženu u pratnju. O bolnom iskustvu pisala je anonimno na Redditu.

Autorka objašnjenja je objasnila da je svog ljubavnika upoznala četiri godine nakon njegovog razvoda. Čovekova porodica je o njegovoj bivšoj partnerki govorila kao o „najvećoj ljubavi njegovog života“.

Mladu nije bilo briga šta misli njena tazbina, jer ju je njen ljubavnik uveravao da njegova bivša žena nije "ljubav njegovog života", već veoma toksična osoba. Po mišljenju čoveka, razdvojenost je bila dobra za oboje. Nova mlada je imala poteškoća u uspostavljanju kontakta sa svekrvom, ali su se približile kada je nastupila smrt tasta.

Kada je par dočekao svoje prvo dete na svet, činilo se da su porodične stvari počele da dolaze na svoje mesto. Kada su najavljeni pandemija i karantin, ljubavnici su morali dati prioritet potrošnji. Deo ušteđevine koju je čovekov otac ostavio trebalo je potrošiti na malu svadbenu ceremoniju. Međutim, svekrva je rekla „ne“. Starija žena ponudila je da plati venčanje. Mladi par se, nakon što su razmislili o tome, složili su se, ali su naglasili da venčanje treba da bude malo.

Svekrva je na venčanje dovela mladoženjinu bivšu ženu

Kada je došao veliki dan, ispostavilo se da je svekrva na venčanje dovela neočekivanog gosta. Njen pratilac je bila Mindi. Pojava mladoženjine bivše partnerke uznemirila je nevestu. Na pitanje šta se dešava, svekrva je odgovorila da je pozvala Mindi jer je to "poseban dan".

- Moj muž je rekao da, bio je to poseban dan za nas, ali Mindi nema potrebe da učestvuje i bili bi zahvalni ako ode - napisala je ova nesrećna mlada. Tada je svekrva zapretila da će otići. Tvrdila je da, pošto je platila venčanje, "može pozvati koga god želi".

Mladoženja je zatražio od svoje bivše žene da napusti zabavu. Svekrva je ostala, ali je celo veče bila "izuzetno nezadovoljna".

- Nakon venčanja, ponudili smo da platimo pola ili čak sve ako to želi, ali je rekla da je šteta već učinjena - dodaje korisnica Reddita.

Korisnici interneta reagovali su na priču o "paklenoj svekrvi"

Korisnici interneta jednoglasno su se složili da je stav svekrve neprikladan i opisali su njeno ponašanje kao „otrovno“.

- Prekinuo bih je pre nego što bih mogao da napišem ovaj komentar.
- To vrišti narcisoidno roditeljstvo!
- Vrlo čudna situacija. Jednostavno ne znam zašto je bivša žena došla tamo - komentarisali su.

Ako i vi smatrate da vaša priča može da se nađe na našem sajtu pišite nam na redakcijski mejl, a mi ćemo vas kontaktirati: redakcija@najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading