Savremena roamntična komedija: Nakon samo DVE nedelje zabavljanja tinejdžeri su se VENČALI, a ŠOKANTNO je kako su roditelje obavestili!

K.Ć Vesti 24.01.2022 15:20 0

Da li je moguće venčati se nakon samo dve nedelje veze i biti srećan par? Neki tinejdžeri pokušavaju da ubede korisnike Interneta da jesu! Ova 18-godišnjakinja i njen 20-godišnji ljubavnik prikazuju bekstejdž svoje neobične veze na mreži. Šta kažu njihovi roditelji?

Savremena roamntična komedija: Nakon samo DVE nedelje zabavljanja tinejdžeri su se VENČALI, a ŠOKANTNO je kako su roditelje obavestili!

Shutterstock

Ova priča je savršen materijal za savremenu romantičnu komediju. Klara i Trej su se upoznali 2018. preko Snapčata. Tada, međutim, njihova veza nije dugo trajala. Posle tri godine, putevi mladih su se ponovo ukrstili. Ovog puta, oboje su odlučili da ovom osećaju daju šansu. Štaviše, imaju zaista ozbiljne planove jedno za drugo.

Ljubavna priča Kleri Bel i Treja

Kao što smo već spomenuli, Klara i Trej su se upoznali 2018. preko popularne aplikacije. Devojka je tada imala samo 15 godina, a njen voljeni 17. Nije bilo dobro vreme za ozbiljnu vezu. Jer Trej je krenuo u školu u drugu državu. Stoga, uprkos iskrenim osećanjima koja su ih ujedinila, par je odlučio da se rastane.

Posle nekoliko godina, Trej i Klara su ponovo počeli da se dopisuju. U septembru su postali par. Ovog puta, međutim, nisu hteli ništa da propuste. Zato je Trej imao ludu ideju. Zaprosio je svoju voljenu da se uda za njega!

- Bila sam potpuno iznenađena, ali sam pristala na to - priznaje Klara.

Klara i Trej su skoro odmah su pronašli kompaniju na Floridi koja im je ponudila datum venčanja istog dana. Mladi nisu hteli da odugovlače. Nije im smetalo ni što se njihovi rođaci neće pojaviti na svečanosti. Na venčanju su bili samo u pratnji fotografa i osobe koja ih je venčala.

- Naše porodice su sigurno bile iznenađene. Pogotovo što moji roditelji nisu ni znali za Trejevo postojanje. Ne samo da sam morala da im kažem da sam udata, već sam morala i da predstavim svog muža - kaže Klara.

Na sreću, njihovi roditelji su prihvatili ludu ideju o deci. Međutim, ne pristupaju svi tako mirno ovoj temi. Postoje ljudi na internetu koji kažu da ova priča nema šanse za srećan kraj.

- Bićemo ovde za dva meseca kada se razvedu.
- Videćemo kad postaneš samohrana majka.
- Roditelji moraju biti razočarani u tebe – ovo je samo nekoliko komentara koji se stalno pojavljuju ispod materijala koje par postavlja na veb.

Klaru i Treja uopšte nije briga. Istina je da priznaju da brak nije jednostavna stvar – pogotovo ako ranije ne znate sve prednosti i mane svog partnera – ali se dobro snalaze u tome. Oni tvrde da su još uvek u fazi medenog meseca.

Mislite li da će uspeti?

Komentari (0)
Loading