Božićni filmovi za svaki HOROSKOPSKI znak: Vage vole romantične filmove poput filma "Praznika", dok će Jarčevi uživati u mračnom humoru u filmu "Kako je Grinč ukrao Božić"

K.Ć Vesti 07.01.2022 21:00 0

Većina nas voli božićne filmove, ali ima znakova koji ih baš ne preferiraju

Božićni filmovi za svaki HOROSKOPSKI znak: Vage vole romantične filmove poput filma "Praznika", dok će Jarčevi uživati u mračnom humoru u filmu "Kako je Grinč ukrao Božić"

Shutterstock

Ovan - "Posljednji praznik" (The Last Holiday)

Ovnovi ionako žive kao da imaju još samo tri nedelje života, tako da je film "Posljednji praznik" (Last Holiday) ispunjenje njihovih želja. Kada Kvin Latifah otkrije da ima terminalnu bolest, daje otkaz na poslu, ostavlja sve probleme kući i kreće u Evropu da se zabavi i potroši sav svoj novac. 

Ovnovi će u potpunosti uživati u ovoj komediji proživljavajući svaku smešnu situaciju s Kvin Latifah i klimajući glavom u znak slaganja s njenim impulsivnim odlukama i nekontrolisanom trošenju novca. 

Bik - "Sam u kući" (Home Alone)

San svakog Bika: relaksacija u svom domu isprobavajući kremice i razne stvarčice svih ukućana - bez njihovog znanja. Bikovi će se lako poistovetiti s Kevinovim opuštanjem u kadi, njegovom hrabrošću pred provalnicima i činjenici da se oslanja samo na sebe - nešto Bikovima jako poznato. "Sam u kući", hit koji se svake godine reprizira na nekom od domaćih televizijskih kanala i dalje donosi veliko zadovoljstvo ovom znaku, makar su ga pogledali puno puta.

Blizanci - "Ljubav zapravo" (Love Actually)

Blizanci su društveni znak koji uvek želi da zna vruće tračeve, detalje svih odnosa ljudi oko njih i kako je sve to povezano s njima.

S desetak centralnih priča, "Ljubav zapravo" će ih držati zalepljene za ekrane i zadovoljiti njihovu potrebu za humorom i pametnim raspravama. No što je najvažnije, osećaće se kao da su usred centra zbivanja.

Rak - "Vilenjak" (Elf)

Nežan i veseli film o potrazi za porodicom se čini poput mekanog zagrljaja Raka koji emituje dobre vibracije.

Badi je rak, sto posto. On je osetljiv, ozbiljan vilenjak koji samo pokušava da širi veselje. Rak je poznat po tome što je jako zaštitnički nastrojen, a Badi u filmu u potpunosti puca u sceni grudvanja u kojoj brani svog brata Mišaela. 

Rak je definitivno znak koji će najverovatnije ući u sobu govoreći: "Zaljubljen sam! Toliko sam zaljubljen da me nije ni briga ko to zna!".

Lav - "Umri muški" (Die Hard)

Drama! Akcija! Toliko dobrih citata! Toplo srce u središtu sve te lude akcije! Brus Vilis! Lavovi su odani do kraja i definitivno maštaju o tome da budu junaci u priči gde spašavaju svoje romantične partnere, prijatelje, voljene. Lavovi bi trebali da gledaju "Umri muški" kako bi ispunili svoju želju za bezvremenskim trenucima.

Devica - "Božić Čarlija Brovna"' (A Charlie Brown Christmas)

Device su organizovani znak koji jako voli da pomaže, cene red i tradiciju, a Čarli Brovn je vrhunski božićni klasik. Osim toga, traje samo 30 minuta, tako da će se lako uklopiti u prepuni raspored Device.

Vaga - "Praznik" (The Holiday)

S vladajućom Venerom, Vaga je krajnji romantičar, pa bi očito trebala da gleda ovu klasičnu romansu. Kad se obe, Kameron Diaz i Kate Vinslet, razočaraju u ljubavi, odlučuju zameniti kuće za praznikei, naposletku, pronađu ljubav. Što se tog tiče i Vaga bi preskočila porodične praznike ako to znači da će u drugoj zemlji doživeti romansu.

Škorpion - "Noćna mora pre Božića" (The Nightmare Before Christmas)

Škorpioni će vam reći da im je to omiljeni božićni film kao taktiku zastrašivanja nakon što vi kažete da obožavate 'Vilenjaka'. Budući da je Škorpion znak koji je najbliže povezan sa smrću, oni obožavaju sve morbidne detalje koji dolaze s ovim remek-delom Teda Burtona.

Strelac - "Najluđi Božić" (National Lampoon's Christmas Vacation)

Kao jedan od najsjajnijih i najsmešnijih znakova, Strelac bi trebao da gleda jednu od najboljih božićnih komedija ikad. U 'Najluđem Božiću', Klark Grisvold (Chevy Chase) samo želi da ima savršen odmor sa svojom porodicom, ali ništa mu ne polazi za rukom.  Za Strelca ne postoji ništa gore od osećaja da se mora držati tradicije.

Jarac - "Kako je Grinč ukrao Božić" (How The Grinch Stole Christmas)

Jarac je znak koji će definitivno odvojiti vremena u svom rasporedu kako bi se posvetio 'mržnji prema samom sebi'. Njihov pragmatizam se ponekad može pretvoriti u pesimizam, stoga će definitivno uživati u mračnom humoru Džima Kerija.

Vodolija - "Rudolf - crveni nos" (Rudolph The Red-nosed Reindeer)

Vodolija je znak humanosti, zajedništva i individualnosti. Logično je da je ovo njihov omiljeni božićni film. Poput Rudolfa, Vodolije će se uvek izdvojiti kao srce tima, što god radili i gde god krenuli. Oni uvek rade ono što je najbolje za grupu.

Ribe - "Polarni ekspres" (The Polar Express)

Kao najduhovniji i najmističniji horoskopski znak, Ribe će uživati u Tom Hanksovoj verziji "The Polar Expressa", u kojoj jedan mladi dečak na Badnje veče napušta tajanstveni voz koji vozi na Severni pol. Deo Riba koji izrazito ceni lepotu i kreativnost ceniće vukove, borove šume i sneg, piše Cosmopolitan.

Komentari (0)
Loading