Muž tuži ženu zbog dobitka na grebalici: Isplanirali su kako da promene život iz korena, a posle nekoliko dana je ustao i šokirao se!

Vesti 25.10.2024 09:45 0

Smatra da treba da dobije pola osvojene sume novca koja je isplaćena ženi, jer su zajedno kupili srećku.

žena

Printscreen/Facebook

Pare ne donose uvek sreću. Majkl Kartlidž (39) i Šarlot Koks (37) kupili su srećku u prodavnici, a zatim je između njih nastao haos. Ona je izgrebala, uzela novac i posle nekoliko nedelja ga napustila.

Htela da podeli pare, pa se predomislila

"Milion evra i više nikome nije donelo takvu bedu", rekao je prijatelj ovo dvoje ljudi koji su se posvađali pošto su dobili veliki novac na grebalici. Šarlot je srećku platila i ogrebala, ali Majkl tvrdi da je on predložio da je kupe i pokušao njoj da prebaci novac u prodavnici na račun kako bi platio ono što su kupili. Kaže da je Šarlot isprva odlučila da podeli novac s njim, ali ga je napustila posle nekoliko nedelja i počela da tvrdi da je jedina dobitnica.

žena

Printscreen/Facebook

 

Ipak, Majkl nije njoj uplatio novac za kupovinu u prodavnici, jer internet nije dobro radio, tako da je dve „greb“ srećke platila Šarlot, a na jednoj je dobila milion funti, što je 1.167.690 evra! Sada Majkl tvrdi da je nešto kasnije uplata za te dve srećke ipak prošla na Šarlotin račun, piše „The Sun“. U tom trenutku to im više nije bilo važno jer se ispostavilo da je jedna od srećka dobitna i počeli su da slave uz romantičnu večeru. Nakon samo tri meseca veze počeli su da planiraju kupovinu stana i automobila.

Tuži je za pola dobijene sume

Posle tri nedelje, trebalo je da srede formalnosti u britanskoj lutriji i dogovore način isplate, ali je Šarlot otišla sama. Međutim, dobitna srećka je tada bila kod Majkla i odbio je da je da Šarlot iako je glasila na njeno ime. Kasnije je predao službenicima lutrije koji su morali da razgovaraju posebno s Majklom, a posebno sa Šarlot kako bi utvrdili ko će zapravo postati bogatiji za više od milion evra!

Ovaj par je izazvao takvu pometnju u lutriji da je na kraju o svemu morala da odluči pravna služba koja je obavestila Majkla da sav novac ipak pripada Šarlot. On sada jedino može da podigne privatnu tužbu protiv sada bivše devojke i da na taj način pokuša da dođe do jednog dela novca.

"Šokiran sam. Da, ona jeste platila i ogrebala srećke, ali moja je ideja bila da ih kupimo. Pokušao sam da joj prebacim novac na račun i mislim da bi moralni čin bio da i ja dobijem svoj deo nagrade", rekao je Majkl koji je ostao i bez devojke i bez novca.

.

Video:

 

@najzena.rs Neka nam se smeju, mi uživamo! Beograđanke u penziji igraju balet prvi put u životu! #najžena #žena #viral #viralvideos #fypシ゚ #viraltiktok #fyp #foryoupage #zena ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

 

Komentari (0)
Loading