Natalija izazvala haos: Srpska influenserka savetovala žene šta da urade umesto treninga, muškarci poludeli kad su čuli!

Vesti 24.10.2024 18:22 0

Influenserka Natalija Đukić sa sestrom Julijom objavljuje fitnes sadržaje na društvenim mrežama.

žena

Printscreen/Instagram

Nedavno je Natalija objavila video u kojem je devojkama dala neobičan savet koji je izazvao burne komentare. "Hoćeš trening, a da nekome pomogneš? Idi kod nekog muškarca koji živi sam i očisti mu kuću“, a potom je dodala: „U mom slučaju to je moj deda", dok se na snimku vidi kako čisti kupatilo.

Savet naljutio muškarce

Njen savet izazvao je burne reakcije kod devojaka, ali i kod muškaraca koji su ispod te objave pisali da muškarci znaju i sami da čiste, dok su drugi odlučili da se našale na njen račun. "Kod nekog muškarca koji živi sam? Ispada da muškarci ne znaju da čiste. Možda bolje da si napisala kod nekog nemoćnog, starijeg ili bolesnog", "Znači, podržavamo to da su muškarci nesposobni?", "Ma ne treba čistiti, ali mogla bi nešto da skuvaš" i "Skokni malo do mene", neki su od komentara ispod snimka.

 

 

Udomile psa pa ga vratile u azil

Dve sestre su prošle godine izazvale burne reakcije javnosti nakon što su objavile da su udomile psa Bekija pa ga potom vratile u azil. Objasnile su kako im odluka nije bila laka te da im Beki jako nedostaje, ali i da su srećne jer su ga "ostavile tamo gde pripada".

.

Video:

@najzena.rs Novi slučaj zaušaka u Srbiji! Ove simptome nikako ne smete da ignorišete! #najzena #zena #fypシ゚ #fyp #goviral #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

.

 

Komentari (0)
Loading