Mačor Mrvica nije izdržao strog režim mršavljenja: Odveli ga da skine višak kilograma, on pokušao da pobegne, pa se zaglavio!

Vesti 06.10.2024 16:26 0

Mrvica je pobegao iz centra za mršavljenje, jer mu nije prijao strog režim ishrane i vežbanja.

mačor

Printscreen/Youtube

Mačor koji ima skoro 18 kilograma ostao je zaglavljen u cipelarniku dok je pokušavao da pobegne iz centra za mršavljenje u Rusiji. Debeli mačor po imenu Krošik ("mrvica" na ruskom), pokušao je da pobegne iz ustanove u koju ga je vlasnica dovela da smrša.

Nije mu prijao strogi režim

Mrvica je podvrgnut strogom režimu aktivnosti i smanjenim obrocima, što mu se očigledno nije svidelo, a kad mu se sve smučilo, pokušao je da pobegne. Ali, zbog svoje debljine, zaglavio se između šipki u polici za cipele! Stručnjak za rehabilitaciju životinja Ekaterina Bedakova u postu na Telegramu, objavljenom 11. septembra, napisala je da je Mrvica izazvao veliku gužvu svojim bekstvom i da je bio izuzetno nezadovoljan kada su ga pronašli zaglavljenog među papučama, ali se smirio posle jela.

mačor

Printscreen/Youtube

 

Smislili mu lakši način za mršavljenje

U pokušaju da pomognu Mrvici da smrša, zaposleni u ovoj ustanovi su smislili drugačiji režim koji podrazumeva ishranu i redovne aktivnosti na traci za trčanje, za koji se nadaju da će se Mrvici dopasti.

mačor

Printscreen/Youtube

 

Veterinari su optimisti u vezi sa njegovim mršavljenjem i nadaju se da će u skladu sa novim dijetalno-zdravstvenim režimom gubiti između 50 i 70 grama nedeljno.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading