On je čovek za vas: Muškarci koji umeju da se posvete jednoj ženi rade ovih 9 stvari, sitnice su velike stvari

Vesti 25.09.2024 08:37 0

Zna da ima mnogo toga da ponudi i to ga ne čini nadmenim, već samopouzdanim i sposobnim...

par

Shutterstock

Muškarac koji može da se posveti je samouveren, i to je onaj kojeg želite. Iako možete naterati serijskog neženju da se posveti, postoji i dobar momak koji iznenada nestane – postoje ključne razlike između muškaraca koji se mogu posvetiti i onih koji to neće.

Ponekad je lako prepoznati kojoj grupi određeni muškarac pripada, ali radi jasnosti (i da izbegnete slomljeno srce), hajde da se osvrnemo na stvarne razlike.

dvoje

Shutterstock

 

Evo devet malih razlika između muškaraca koji se posvećuju jednoj osobi i onih koji to nikad neće:

1. Da li je siguran u sebe?

Muškarci koji se mogu posvetiti: On je siguran u sebe. Pozitivan je u vezi sa tim ko je i zna da ima mnogo toga da ponudi. Nije arogantan niti zavistan – jednostavno je zadovoljan sobom. Studije Nacionalne biblioteke medicine pokazuju da žene moraju da se osećaju sigurno u vezama, a siguran muškarac to može omogućiti.

muškarac

Shutterstock

 

Muškarci koji se neće posvetiti: Oseća se kao da ima pravo na sve. Ili je nesiguran, ogorčen i razočaran. Nije stabilan kao individua i ne može se posvetiti vama. Zamislite ga kao list na vetru bez pravca.

2. Da li ceni žene?

Muškarci koji se mogu posvetiti: Nije i dalje ljut na svoju devojku iz srednje škole ili bivšu suprugu. On gleda na žene kao na ravnopravne i ceni odnose koje ima s njima. Ne vidi ih kao „nosioce njegovih obaveza“, niti kao teret koji ga sputava.

unuk

Shutterstock

 

Muškarci koji se neće posvetiti: Gleda na žene kao na vlasništvo ili problem. Njegovi stavovi o ženama su negativni, a iskustva u vezama variraju od loših do užasnih.

3. Da li je takmičarski nastrojen?

Muškarci koji se mogu posvetiti: Nije u nezdravoj konkurenciji s drugima. Da, želi da napreduje u životu, ali nije zauzet pokušajem da stigne druge. Zadovoljan je time što se takmiči sa samim sobom da bi postao bolji čovek.

sport

Tanjug/Ap

 

Muškarci koji se neće posvetiti: Takmiči se sa svakim muškarcem da bude NAJBOLJI. Želi ono što svi drugi imaju i meri svoju vrednost prema najnovijim standardima.

4. Kako se nosi sa prošlim traumama?

Muškarci koji se mogu posvetiti: Imao je slomljeno srce, ali ga to ne sputava. Ne sedi i ne tuguje. Kreće dalje. On se oporavlja i izlazi jači iz životnih bola.

čovek

Shutterstock

 

Muškarci koji se neće posvetiti: Ophrvan je svojim problemima. Teško pronalazi svetlu stranu i dozvoljava da ga prošlost drži zarobljenim.

5. Da li je otvoren za ljubav?

Muškarci koji se mogu posvetiti: On želi da voli i bude voljen zauzvrat. Ne smatra to opterećenjem, smetnjom ili zastrašujućim. Siguran je u svoju sposobnost da daje i prima ljubav.

žena

Shutterstock

 

Muškarci koji se neće posvetiti: Uplašen je ili mu je ljubav dosadna. Smatra je strašnom ili previše zahtevnom. Ne želi da previše daje od sebe, iako mu možda nije problem da prima.

6. Da li ima problem sa zavisnošću?

Muškarci koji se mogu posvetiti: Ne želi da neko zavisi od njega, niti je on taj koji traži stabilnost po svaku cenu. Ceni dobrog partnera i spreman je da ga sačeka. Kada se posveti, vodi računa o sebi i kao osoba i kao partner.

Shutterstock

Shutterstock

 

Muškarci koji se neće posvetiti: Traži zavisnost od nekoga ili nekoga da zavisi od njega, ili traži distancu. Ne želi da bude previše blizak s nekim i ne želi da iko ima bilo kakva očekivanja od njega.

7. Da li može da prevaziđe svoje probleme?

Muškarci koji se mogu posvetiti: Ovaj muškarac radi na problemima u svom životu i s vama. Spreman je da rešava probleme i neće odustati kada život postane težak. Neće pobeći od vas, već će pokušati da popravi probleme u vezi jer je vredan radnik.

dvoje

Shutterstock

 

Muškarci koji se neće posvetiti: Ovaj momak se nikada ne trudi. Nedostaje mu posvećenost i povezanost jer ne želi da se potrudi. Kada se pojave problemi, izbegava ih ili preterano reaguje.

8. Da li ima plan za budućnost?

Muškarci koji se mogu posvetiti: Ovaj muškarac može da planira svoju budućnost i predvidi događaje. Sposoban je da se nosi s izazovima i da planira unapred.

shutterstock

Shutterstock

 

Muškarci koji se neće posvetiti: Nikada ne zna kuda ide. Njegova energija je rasejana. Čak i ako je fokusiran na posao, u ličnom životu nije.

9. Šta ima da ponudi?

Muškarci koji se mogu posvetiti: Zna da ima mnogo toga da ponudi i to ga ne čini nadmenim, već samopouzdanim i sposobnim. Dobro se oseća zbog onoga što donosi u vezu.

novac

Shutterstock

 

Muškarci koji se neće posvetiti: Ili precenjuje ili potcenjuje svoju vrednost. Može biti egomanijak ili nesiguran. U nekim slučajevima, previše je sebičan da bi ga bilo briga, piše Your Tango

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Pitali smo svekrve šta ih nervira kod snajki! Odgovori su nas šokirali #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryou #foryoupage #fy ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading