Ovako se to radi: Momak oduševio milione - Uspeo je da okreči ceo zid za samo 30 sekundi, evo u čemu je caka

Slobodanka Ćorić Vesti 11.06.2024 20:28 0

„Bila su mi potrebna tri dana i 10 emocionalnih slomova da okrečim svoju spavaću sobu i onda vidim ovo

krečernje

Printscreen/TikTok

Kada je reč o preuređenju doma, jedan od najlakših načina da to postignete bez mnogo muke je da se bacite na krečenje i promenite boje zidova. Mnogi ljudi možda provode dobar deo vremena u pripremi i krečenju zidova u svojim domovima, ali čini se da bi to moglo da bude nepotrebno, kako prenosi Mirror.

To je zato što je korisnik društvenih mreža postao viralan nakon što je pokazao kako je uspeo da ceo jedan zid okreči za samo 35 sekundi. Objavljujući na TikTok profilu @work.in.progress_tv, neimenovani muškarac transformisao je neutralni zid u jarko ružičastu u tren oka, oduševivši ljude.

Na snimku se vidi kako muškarac koristi samo jedan veliki valjak za krečenje kako bi obavio posao. Zid je najpre oivičio pre krečenja u istu boju, kako bi ivice bile lepo okrečene i uredne. I muškarac tada počinje da koristi valjak kako bi napravio liniju preko sredine zida, pre nego što se vrati i pređe gore-dole po celoj širini. Prostorija se brzo ispuni jarko ružičastom bojom, na veliko čuđenje drugih korisnika TikToka.

Video je pogledan više od 5,7 miliona puta, a mnogi korisnici bili su oduševljeni tehnikom krečenja. „Bila su mi potrebna tri dana i 10 emocionalnih slomova da okrečim svoju spavaću sobu i onda vidim ovo”, komentarisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Ovo nije trebalo da vidim jer bih svoju kuću krečila u različite boje svake nedelje.“

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading