„Nema tu ni ljubavi, ni poštovanja“: Mladoženja šokantnim potezom ponizio mladu, svi joj savetuju da se odmah razvede

Vesti 17.09.2024 15:01 0

Ono što je uradio jedan mladoženja na svom venčanju, njemu je bilo smešno, a svi misle da je ponižavajuće za njegovu suprugu.

žena

Printscreen/TikTok

Mnoge devojke sanjaju o savršenom venčanju, pa kad se približi taj trenutak, pažljivo planiraju svaki detalj, kako bi to bio najlepši dan u njihovu životu. Međutim, na kraju ne bude uvek tako. Na društvenim mrežama se pojavio snimak jedne svadbe u kome se vidi kako je jedna mlada ostala razočarana kada je njen novopečeni suprug, učinio nešto što je sve zaptepastilo.

Mladoženjino ponašanje je neprihvatljivo

Mladenci su postali viralni nakon što je internetu osvanuo video s njihovog venčanja, prikazujući trenutak kada zajedno seku tortu. Nakon što su videli šta je mladoženja tom prilikom učinio, korisnici društvenih mreža su njegovo ponašanje proglasili nepoštovanjem supruge, zaključivši kako je ono što je učinio – neoprostivo.

Snimak počinje prikazom para koji zajedno drži nož pripremajući se za sečenje torte. Izgledaju srećno dok ih gosti bodre. Smeju se i nakon što iseku tortu, desi se nešto što je sve pokvarilo. Naime, nakon što su isekli komad torte, mladoženja hvata mladinu glavu i gurne je u tortu, umazavši joj lice i kosu filom. Njegov postupak mladu je vidno šokirao, pa se vidi kako iznenađeno uzdiše i pokriva usta. Za razliku od nje, njen suprug deluje oduševljen svojom šalom, šakom maše po vazduhu i smeje se, a potom podiže ruke prema supruzi kako bi se pozdravili, što ona nevoljno prihvata.

 

 

Mlada treba da traži razvod

Internet je eksplodirao zbog ovog viralnog videa, koji je na popularnoj društvenoj mreži X pogledalo oko 40 miliona korisnika. Mnogi su prokomentirali mladoženjin nesvakidašnji potez pa je tako jedan čovek napisao kako bi bilo najbolje da mlada istog trena zatraži razvod. Drugi je korisnik zbunjeno komentarisao: „Ne mogu da razumem šta je u tome zabavno. Ona je ceo dan provela pripremajući se za ovaj trenutak.“ Treći je u neverici dodao: „Stvarno je pokušala da se pravi da je sve u redu, ali vidi se da nije srećna.“ Jedan je korisnik pak otvoreno osudio ovakav mladoženjin čin, zaključivši kako se mlada žena očigledno udala za svog najvećeg neprijatelja jer bi samo takva osoba mogla učiniti nešto tako nepristojno svojoj voljenoj osobi.

Bonus video:

 

@najzena.rs Tašta ”provalila” zeta i spasila ćerku od muke i problema! #najžena #žena #fypシ゚ #fypシ゚viral #fyp #foryou #fy #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading