Izdužuju noge i slažu se uz sve: Ovakve cipele svaka žena treba da ima, odolevaju svim trendovima

Vesti 04.09.2024 15:29 0

Idealne su za svakodnevne kombinacije, ali i za posebne prilike, već su postale klasika među mnogim damama.

cipele

Shutterstock

Klasične i udobne, cipele u boji kože („nude“) sa potpeticom odolevaju svim trendovima. Idealne su za svakodnevne izlaske, ali i za posebne prilike, a spasiće vam svaku modnu kombinaciju. Od klasičnih modela salonki do zavodljivih sandala sa kaiševima – izbor je veliki.

Izdužuju noge

Cipele u boji kože su praktično nevidljive, a vrlo efektne, deluju kao produžetak nogu, zbog čega ih vizuelno izdužuju. Zahvaljujući nenametljivoj bež nijansi, savršeno dopunjuju svaki stajling dopuštajući ostatku odeće da dođe do izražaja. Spadaju u kategoriju obuće na koju se uvek možete osloniti kada ne znate šta da obujete.

cipele

Shutterstock

 

Lake za kombinovanje

„Nude“ cipele, pogotovo one s potpeticom su neverovatno svestrane – lako se kombinuju sa ležernim i formalnim stajlinzima. Njihov neutralni ton čini ih lakim za uklapanje i sa zimskom i sa letnjom odećom, posebno ako odaberete salonke. U svakom slučaju, s parom udobnih „nude“ štikli sigurno nećete pogrešiti.

Bonus video:

 

@najzena.rs Ovaj predmet privlači nesreću, odmah ga bacite! #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading