Zarekao se na celibat, a ona želela igru "mačke i miša"? Kakav je to brodolom pogodio vezu glumca i pevačice?

Nedeljko Tišanović Vesti 05.09.2024 10:33 0

Oni su preziveli trzavice u svojoj vezi.

Profimedia

Profimedia

Pevačica Kejti Peri i glumac Orlando Blum su u dugogodišnjoj vezi i imaju ćerku Dejzi. Iako su se činili kao jedan od najskladnijih slavnih parova, prošli su kroz tešku fazu i 2017. godine su se razdvojili. Tada je Kejti želela da se posveti ličnom razvoju, dok Orlando nije bio zainteresovan za "igranje igrica" u vezi.

Njihova veza je trajala oko godinu dana pre prekida, koji se desio nakon što je Orlando proveo nedelju dana na duhovnom isceljenju. U tom periodu su imali različite ciljeve i želje.

Pevačica je o tome govorila u podcastu "Call Her Daddy", objašnjavajući da Orlando, nakon što se vratio s odmora, više nije bio spreman na igre u vezi. To je Kejti učinilo da oseća da mora da nastavi dalje.

Ona je zatim odlučila da ode na duhovno isceljenje koja joj je, kako kaže, potpuno promenila život. Ta iskustva su joj pomogla da pronađe unutrašnju ravnotežu i da "spoji svoju glavu i srce".

— Nismo baš bili u ovome od prvog dana. On je bio, jer je tek prošao kroz dug period celibata i imao je druge namere. Ja sam tek izašla iz veze i bila sam kao, ne mogu više ovo. Moram da plivam u drugom jezeru, ali sam morala i mnogo da radim — rekla je ona, pa dodala da Orlando, nakon što se vratio sa aktivnog odmora, više nije hteo da igra igru mačke i miša.

Kada su se Kejti i Orlando ponovo sreli, ona mu je pokazala svoje najlošije strane, ali je on ostao uz nju i pružio joj podršku. Ova iskustva su pomogla Kejti da shvati da je Orlando pravi partner za nju. Sada zajedno rade na jačanju svoje veze kroz terapiju za parove.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading