Hulahopke će biti 3 puta jače: Primenite viralni trik i više neće pucati, štedi i vreme i novac

Vesti 04.09.2024 21:33 0

Jedina mana koju ovaj odevni predmet ima jeste kratkotrajnost...

moda

Shutterstock

Kako se bliži jesen i sa njom svežije vreme, pametno je otvoriti ormar, izbaciti lepršave haljinice i posložiti topliju garderobu. Naravno, niko ne kaže da ne možete da nosite haljine i suknje i po hladnom vremenu, već da se samo morate prilagoditi.

U ovom slučaju govorimo o hulahopkama, koje su spas za prelaznu sezonu. Izgledaju lepo i ženstveno jer se prilagođavaju obliku i dužini nogu, a istovremeno ih greju i omogućavaju da se osećate prijatno tokom celog dana.

Moda

Shutterstock

 

Jedina mana koju ovaj odevni predmet ima jeste kratkotrajnost. Obucite ih jednom, skinite ih i pogledajte rupe koje su nastale. Odmah će vam biti jasno da su završile karijeru. Istina je da privremeno možete rešiti problem tako što ćete naneti malo providnog laka za nokte na pocepani deo kako ne bi nastavio da se cepa i širi, ali nakon jednog pranja u veš mašini, problem će se ponovo javiti.

Upravo zato smo našli efikasnije rešenje koje će vam uštediti živce i vreme, ali i novac.

Hulahopke od čelika

Trik koji je transformisao nošenje hulahopki nam je pokazala infulenserka Tsagana (,,tsagana24") koja nas je ranije naučila kako da namestimo peškir u kupatilu, oteramo muve i da očistimo dušek.

Ona je sada objavila i vrlo koristan tutorijal za ojačavanje hulahopki.

 

@tsagana24 Moms of girls, this is especially important before school and this way you will save a lot of money👍👍👍 #momlife #momhacks #tight #lifehack ♬ Theme from "I Dream of Jeannie" - TV Sounds Unlimited

 

Ona je izvadila hulahopke iz pakovanja, a potom ih je skvasila tako što ih je natopila u posudi sa vodom. Onda ih je iscedila i vratila u pakovanje i ubacila ih u zamrzivač na 24 časa. Na kraju ih je izvadila i odmrzla tako što ih je skvasila vodom sa česme. Hulahopke su sada postale tri puta jače.

 

Kako vam se sviđa ovaj trik?

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Ovaj model farmerki uskoro će preplaviti ulice Srbije 👖 #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading