Bela Hadid pokazala trbušnjake: Pozirala u provokativnom autfitu koji je hit ovog leta, ceo svet je njena modna pista

Vesti 16.07.2024 15:09 0

Kao završne detalje je dodala opuštenu crnu tašnu i male ovalne naočare za sunce...

Bela

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon što je kanalisala estetiku ,,Y2K" čije je zaštitno lice Kristina Agilera, supermodel Bela Hadid je oduševila još jednom modnom kombinacijom tokom nedavnog izlaska u Njujork.

Bela je nosila kratku belu piratsku bluzu koja je podsetila na fim ,,Pirati sa Kariba", i koju je spojila sa kratkim crnim pantalonama.

Njena bluza je imala deo na sredini koji je vezala u mašnu, kao i duge romantične rukave. Bluzu je nosila uz crne pantalone uskog kroja i crnim sandalama sa visokim potpeticama koje su imale male mašne.

Kao završne detalje je dodala opuštenu crnu tašnu i male ovalne naočare za sunce. Njena kosa je bila blago uvijena, a na usne je nanela nežnu roze nijansu karmina.

Iako Bela u poslednje vreme pravi pauzu od pista, ona ne odustaje od svojih šikli. Ona se pridružila A$AP Nastu i Džuls Koundu kao zaštitno lice Adidasove nove kampanje za ,,SL 72" patike, koje bi trebalo da budu hit ove sezone.

Patike su nazvane po godini kada su debitovale (1972.) i imaju nazubljen sportski đon, smele bočne pruge i mešavinu gipkih antilop i tehničkih najlonskih materijala.

S obzirom da su Olimpijske igre pred vratima i sportski stil će sigurno biti u centru pažnje, Adidas se nada da će se novo izdanje uskladiti sa svetskim fokusom na sport i takmičenje.

Znajući da je Bela u centru pažnje, nema sumnje da patike već imaju modni kredibilitet, tako da je samo pitanje vremena kada će ulice biti preplavljene ovim patikama, kao i pitatskom bluzom i kratkim pantalonama, ističe InStyle

 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading