Kejti Holms ne izlazi iz kuće bez ove tašne: Savršeno se kombinuje uz sve autfite, velika je i moderna, a boja prava za jesen

Vesti 23.08.2024 12:47 0

Ona ju je nosila uz opuštenu košulju, široke farmerke, i slatke baletanke

Kejti

Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejti Holms se nikada ne žrtvuje radi mode. Bilo da nosi udobnu majicu ili cipele, glumica zna kako da uvek izgleda kul.

Zvezda je ove sedmice primećena sa još jednim neizostavnim detaljem- ogromnom tašnom. Druge poznate osobe kao što su Krisi Tajgen i Natali Portman su nosile ovakve modele tokom celog leta, ali nama se posebno dopala Kejtina torba koja je savršena za jesen. 

Ona ju je nosila uz opuštenu košulju, široke farmerke, i slatke baletanke.

Kejti nas je nedavno inspirisala još jednim aufitom koji je idealan za prelazni period.

Ona je nosila dostižan autfit sačinjen od pametnih komada koje želimo da dodamo u naše ormane kako bismo prešli iz leta u jesen.

Nosila je crnu majicu, farmerke širokih nogavica i baletanke koje su trenutno glavna stvar u ormarima mnogih poznatih ličnosti.

Zvezde poput En Hatavej i Dženifer Lorens celo leto nose baletanke, i ovom trendu se ne nazire kraj bez obzira što se letu primiče kraj.

Kejti obožava baletanke i nosila ih je u više navrata tokom ove godine. U nastavku izdvajamo neke od njenih najlepših autfita uz koje je uparila baletanke. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading