Snežana Đurišić i Ana Bekuta demonstrirale stil: Stajlinzi poznatih dama oduševili sve, Sneki oborila sve sa nogu

Nedeljko Tišanović Vesti 25.08.2024 18:41 0

Koja se najbolje obukla?

ATA Images

ATA Images

Na jednom gradskom događaju u glavnom gradu Srbije nastupile su poznate dame i tom prilikom uveseljavale su beogradsku publiku.

Ne samo da su samo svojim pesmama zabavljali prisutne, one su demonstrirale stil koji se ne viđa baš često na domaćoj javnoj sceni. 

Među poznatim damama našle su se Snežana Đurišuć, Ana Bekuta, Dragica Radosavljević Cakana, Goca Lazarević, Nada Topčagić, Vera Matović, Izvorinka Milošević, Snežana Babić Sneki i mnoge druge. 

One su na ovaj događaj odlučile da ponesu kombinacije koje do sada nisu viđene, te su se Sneža Đurišić i Bekuta odlučile za crne toalete, dok su se Vera i Cakana odlučile za bele kombinacije. Nada se pojavila u skroz prepoznatljivom stilu, u dugoj zelenoj haljini sa zanimljivim detaljima. Izvorinka je nosila crnu toaletu sa roze detaljima, a Goca je ostala dosledna svom senzibilitetu i ponela svetlo roze haljinu.

Ne treba ni zaboraviti Snežanu Babić Sneki koja se pojavila u belom kompletu sa setom bisera oko vrata i celu kombinaciju zaokružila sandalama u zmijskom dezenu. 

Koja pevačica se prema vašem mišljenju najbolje obukla?

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading