Baka postala devojka: Unuk joj priredio iznenađenje iz snova, nikad nije izgledala lepše, a ni mlađe!

Vesti 23.08.2024 11:29 0

Ovo je dan koji će svi pamtiti dok su živi, a pogotovo ova neverovatna baka

baka

Printscreen/TikTok/olliemuhl

,,Moja baka je ranije bila internacionalna manekenka...", tako je TikTok influenser Oli, i verovatno jedan od najboljih unuka ikada započeo svoj video.

On je naime odlučio da iznenadi svoju legendarnu i prelepu baku koja se nekada bavila menkenstvom tako što je organizovao profesionalno slikanje. Pozvao je ceo tim stilista, frizera i fotografa koji su bili spremni da transformišu baku.

Kako bi je pripemio na iznenađenje veka, Oli je pitao: ,,Kako bi reagovala kada bih ti rekao da sam pripremio slikanje?", na šta je ona odgovorila: ,,Šališ se. On se uvek šali".

Međutim, Oli nikada nije bio ozbiljiji.

Rukom joj je dao signal da je vreme da uđu u prostoriju gde ih je čekala cela ekipa koja će ponovo tranformisati Olijevu baku u manekenku. 

Baka nije mogla da dođe sebi od šoka!  Brzo se pozdravila sa svima, a onda sela na stolicu i prepusila se marljivim rukama kozmetičkog tima. 

,,Imam osećaj kao da sanjam", rekla je.

 

@olliemuhl

I better be the favorite grandchild after this A huge thanks to everybody that helped to make this happen. Truly a special moment for my grandma.💕 ♬ original sound - Ollie

 

Sa njima je bio i njen muž koji je naveo da je njegova suprug profesionalka, i da ima 50 godina iskustva.

Bakina šminka je ubrzo bila gotova. Bila je oduševljena kada je pogledala u svoj odraz u ogledalu. Imala je blagu ali efektnu šminku u prirodnim nijansama. 

Potom je bilo vreme sa autfit

Stilisti su odlučili da je obuku u odelo crno odelo ispod koga je imala i belu majicu na pruge. Bogat zlatni nakit je upotpunio njen izgled. 

Baka je pozirala na nekoliko lokacija u  Parizu, od kojih je najpoznatija ona pored Ajfelovog tornja. Na kraju joj se pridružio i njen muž koji je i dalje bio očaran njenom lepotom.

 

 

Celo iznenađenje je prošlo fantastično i završilo se grupnim zagrljajem ekipe.

Ovo je dan koji će svi pamtiti dok su živi, a pogotovo ova neverovatna baka. Slike koje su napravili su prosto božanstvene. Može se reći da se trud isplatio!

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading