Irina zapalila Instagram: Objavila zavodljive fotke u minijaturnom bikiniju, ovaj detalj morate da vidite

Vesti 28.05.2024 14:47 0

,,Vikend sa mojim" napisala u opisu niza fotografija i dodala emotikone u obliku srca i šapica

Irina Šajk

Shutterstock

Irina Šajk i ćerka uživaju na plaži!

Manekenka (38), je u ponedeljak, 27. maja, objavila nekoliko fotografija, slikanih na plaži.

,,Vikend sa mojim" napisala u opisu niza fotografija i dodala emotikone u obliku srca i šapica. Među njima se našla i fotografija na kojoj pozira ispred grma ljubičastog cveća dok drži svog psa i još jedna fotografija na kojoj pozira u malom crnom bikiniju dok nosi svog malog psa.

Ona je takođe objavila fotografiju na kojoj stoji u bikiniju i gleda u kameru dok se oslanja na pristanište. Nakon toga je napravila selfi sa kozom.

Manekenkina ćerka Lea De Sein (7), koju deli sa bivšim Bredlijem Kuperom, takođe se pojavila na fotografijama u objavi, premda se lice devojčice nije videlo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Lea je na jednoj fotografiji visila naglavačke na igralištu dok je njena duga plava kosa prekrivala njeno lice. Na drugoj fotografiji su se videle noge devojčice pored stopala njene majke, a njihov pas se ugnezdio između njih.

Pas, koji je je bio zvezda objave, takođe je bio predstavljen i na fotografiji na kojoj je Irina šetala plažom. Krzneni prijatelj je strpljivo čekao na obali dok je Šejkova pozirala pred kamerom u crnoj haljini i naočarima za sunce, prenosi People

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading