Uska slip haljina od 84.000 kristala: Irina Šajk zablistala na Met Gali, ruska lepotica prisutne ostavila bez daha

Olja Jelić Vesti 08.05.2024 12:26 0

Irina Šajk je zablistala na Met Gali

Irina Šajk

Profimedia

Retki su blistali na stepenicama muzeja Metropolitan poput Irine Šajk, ambasadorke brenda Swarovski.

Šest majstora brenda tokom 200 sati za Irinu je stvorilo svetlucavu haljinu slip kroja, ukrašenu sa 84 hiljade kristala, a upotpunila je ogrlicom i hrpom narukvica na svakom zglobu.

Kreativna direktorka brenda Swarovski, Đovana Engelbert, inspiraciju za Met Gala haljinu slavne Ruskinje našla je u vazduhu. "Večna lepota prozirne kristalne boje i njen blistav kvalitet nadahnuo je ikonski izgled koji savršeno odražava delikatnu, ali moćnu prirodu vazduha", istakla je Engelbert za modnu bibliju Vogue.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Ništa manje zanimljivo izdanje nije imala i na službenom after partiju bala. Na njemu se pojavila u minijaturnoj beloj haljini ukrašenoj bisernim perlama. To je delo brenda Retrofête a, kako je otkrila, tu haljinu izvukla je iz vlastitog ormara.

Irina Šajk

Profimedia

 

Na stepenicama njujorškog muzeja Metropolitan u sklopu Met Gale, ruska lepotica pronašla se osam puta. Njeno prvo pojavljivanje dogodilo se 2015. godine, tokom otvaranja izložbe 'China: Through the Looking Glass', noseći pripijenu haljinu modne kuće Versace.

Godine 2022. dominirala je u crnom kožnom odelu brenda Burberry, da bi godinu prije rekreirala izgled Adama i Eve u golišavoj Moschino haljini sa strateški postavljenim cvetnim aplikacijama.

Prošla godina u modnom smislu bila je najhrabrija za 38- godišnju Ruskinju, odajući počast Karlu Lagerfeldu u beloj haljini Yohjia Yamamota.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading