Žene širom sveta poludele za ovom cakom: Podignite grudi za par sekundi i svi će gledati u vaš dekolte

Slobodanka Ćorić Vesti 24.05.2024 19:01 0

Žene širom sveta poludele za ovom cakom: Podignite grudi za par sekundi i svi će gledati u vaš dekolte

dekolte

Shutterstock

Tokom letnjih meseci više se odlučujemo za otvorene majice ili haljine. Međutim, žene sa većim grudima često nisu zadovoljne odrazom svog dekoltea u ogledalu. I zato, tu na scenu nastupa trik sa TikToka, koji će učiniti da se vaše grudi podignu za samo par sekundi.

Devojka po imenu Džes je u videu na TikToku demonstrirala kako uz pomoć gumice, njene grudi očas posla budu podignute, izgledaju čvršće i imaju savršen oblik.

 

@jessica_gracexx

I literally use this all the time but I’ve never seen anyone talk about it 🤷🏼‍♀️ ♬ original sound - Jess ✨ | Midsize Outfit Inspo

 

„Samo uzmite ovakvu gumicu i njom spojite bratele pozadi“, objašnila je Džes koja je prethodno demonstrirala kako joj izgledju grudi pre trika, a zatim pokazala kakva magija se desi kada upotrebi gumicu. Takođe, objasnila je i kako prethodno treba da vežete gumicu. Njen video je ubrzo postao viralan i to sa preko dva miliona pregleda.

Komentari oduševljenih korisnica TikToka samo su se nizali, a ovo su neki od njih:

„Ovaj trik mi je spasio život. Ne samo meni, već svim ženama sa velikim i opuštenim grudima“, „Wow, moje grudi sada izgledaju kao da imam silikone“, „Zašto za ovo nisam saznala pre“, „Pored gumice, može da se koristi i ukosnica. Isti posao radi“.

Komentari (0)
Loading