Rešila se bora bez botoksa: Nimalo truda nije uložila u to, a evo koje korake je preduzela kako bi uklonila znakove starenja

Tatjana Badarević Vesti 17.08.2024 12:01 0

Stručnjakinja je navela koje korake je preduzela kako bi uklonila znakove starenja bez botoksa.

bore

Printscreen/TikTok

 

Stručnjakinja za negu kože Aurora podelila je savete koje koristi kako bi uklonila znakove starenja s kojima se susrela na pragu tridesete.

"Vidite li ove linije?"

Devojka je objavila video na TikToku i rekla kako ima vidljive linije i bore, ali sada, kako se približava tridesetima, uspela je da ih se reši.

"Okej, ovo je moje čelo iz 2019. godine. Pre četiri godine imala sam 25 godina. Vidite li ove linije?", upitala je fanove.

"I vidite li ove linije pored mog oka? Sećam se da sam počela da primećujem te linije i pomislila sam, jao, kako?", dodala je.

Rešila se bora bez botoksa

Aurora nije koristila botoks ili injekcije, a navela je korake koje je preduzela kako bi uklonila znakove starenja.

 

@rorayoga Code RORAYOGA for ClearStem 🫶🏻Those forehead wrinkles DAMN - I got rid of those forehead wrinkles without botox thank god 🫶🏻 #greenscreen #foreheadwrinkles #foreheadwrinkletreatment #foreheadwrinklesolution #wrinklecream #nobotox ♬ original sound - Aurora

 

"Te bore na čelu - rešila sam se tih bora na čelu bez botoksa, hvala Bogu", rekla je.

Promenila životne navike

Aurora je napustila svoj stari posao i počela je bolje da spava.

"Jedan od razloga je što sam radila jako stresan posao koji sam mrzela. Napustila sam taj posao. Od tada puno bolje spavam. Dakle, san je bitan. Čak i sada primećujem da ako ne spavam i ako sam jako pod stresom nedelju ili dve, bore počnu pomalo da se vraćaju. Dakle, spavajte, spavajte, spavajte", objasnila je.

Ljubiteljka lepote je takođe napustila svoju vegansku ishranu i ponovo počela da jede meso.

"Ponovo sam počela da žudim za mesom. Tako da sam počela da jedem meso i osećam se odlično. Imam puno više energije, puno više vitalnosti nego kad sam bila vegan", ispričala je. Kao nutricionistkinja, Aurora veruje da postoje određene ključne namirnice koje trebate uključiti u svoju ishranu.

"Većini nas su potrebni proteini i hranljive materije iz mesa, pobrinite se da dobijete dovoljno proteina i aminokiselina", rekla je.

Ulagala je u negu kože

Nakon što je počela da se bori s aknama, Aurora je takođe unapredila svoju negu kože.

"Ulagala sam puno u svoju negu kože jer sam 2021. godine počela da se borim s aknama nakon što sam prestala da uzimam hormonsku kontracepciju. Brinula sam se o nezi kože i pazila da mi nega bude dobra za kožu sklonu aknama i protiv starenja", otkrila je.

Aurora još uvek isprobava nove stvari, uključujući novu kremu za oči za koju se nada da će se rešiti tamnih krugova ispod očiju.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading