Boginja modne piste se kune u ove prirodne sastojke: Evo kako Kejt Mos održava svoje lice mladolikim

Tatjana Badarević Vesti 13.08.2024 22:07 0

Slavna manekenka osim pranja lica u hladnoj vodi i uklanjanju podočnjaka oko očiju s kriškama krastavaca, koristi i skupocene vrećice čaja i LED lampice.

Kejt Mos

Profimedia

 

Kejt Mos je ove godine napunila 50 godina, a da su za nju godine samo broj dokazuje svojim savršenim tenom. Slavna manekenka pohvalila se svojom vitkom figurom na društvenim mrežama, a često otkriva i trikove za održavanje mladolikog izgleda.

Zbog čestih putovanja, manekenka je otkrila kako se prilagodi novoj vremenskoj zoni čim negde stigne te da pokušava da ostane budna do svog uobičajenog vremena za spavanje, piše Daily Mail. 

Kejt Mos

Profimedia

 

 

Osim pranja lica u hladnoj vodi i uklanjanju podočnjaka oko očiju s kriškama krastavaca, Kejt je otkrila i novi način osvežavanja lica.

- Odlazim na LED terapiju gde se koristi crveno svetlo. Sjajno je i ima uređaj s LED lampicama koje mogu nositi na putovanje - izjavila je Kejt, piše Daily Mail. 

Veteranka modne piste otkrila je i jednu od najvećih tajni lepote koju upotrebljava za sveži i mladolik izgled. Naime, koristi vrećice čaja čija je cena jedne kutije oko 20 evra.

Svaka kutija sadrži 20 vrećica čaja, a u sebi imaju cvet hibiskusa, lovorovog lista i đumbira.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading