Sportiskinja koja je opčinila svet: Klaudija proglašena najlepšom ženom na Olimpijskim igrama

Slobodanka Ćorić Vesti 13.08.2024 07:53 0

Njena odlučnost da se zauzme za svoju sportistkinju, ali i lepota, privukli su pažnju mnogih

klaudija manćineli

Printscreen/Instagram

Italijanska trenerica Klaudija Manćineli je privukla pažnju brojnih gledalaca Olimpijskih igara u Parizu, koji su istakli da je svojom lepotom uspela da osvoji njihova srca.

Ona je prošle godine počela da radi sa gimnastičarkama Sofijom Rafaeli i Milenom Baldasari nakon što se trenerica Julijeta Kantalupi, koja je trebala da ih priprema za Olimpijske igre u Parizu, iznenada povukla.

Klaudija je uspela da napravi čudo. Italijanske gimnastičarke su uz njenu pomoć uspele da osvoje bronzu, što je prva medalja u ritmičkoj gimnastici u istoriji učešća Italije na Olimpijadi.

Snimak na kojem je Klaudija prišla sudijama koje su dale loše ocene Sofiji postao je tema komentara na društvenim mrežama. Njena odlučnost da se zauzme za svoju sportistkinju, ali i lepota, privukli su pažnju mnogih. "Ova trenerica se može naljutiti na mene kad god to poželi", "Ona je najbolja trenerica svih vremena. Možete li me podsetiti o kojem sportu je reč?", "Koliko je zgodna", "Najlepša žena na Olimpijadi" neki su od komentara na X-u.

Zanimljivo je da je Klaudija pokušala sreću i u svetu kinematografije. Naime, do sada se pojavila u filmovima "Turista", u kojem glume Anđelina Džoli i Džoni Dep, "Devet", "Jedinstveni braća" itd.

Komentari (0)
Loading