Izgledajte skupo uz malo para: Kraljica romantičnih komedija je zablistala u ovoj košulji, žene su odmah potrčale da je kupe!

Vesti 10.08.2024 20:28 0

Zvezde poput Riz Viterspun, Tejlor Svift i Opra su nosile ovakve košulje tokom cele sezone

Gabrijela

Marleen Moise / Getty images / Profimedia

Gabrijela Junion zaslužuje zlatnu medalju za svoj letnji stil.

Glumica je pokazala svestranost jednostavne prugaste košulje stilizujući je u dva navrata dok je uživala na Olimpijskim igrama u Parizu.

Zvezda je primećena ispred svog hotela sa suprugom Dvejnom Vejdom, u košulji sa podvrnutim rukavima i jednim dugmetom zakopčanim na vrhu koju je nosila preko para belih farmerki zajedno sa sandalama.

Ovaj autfit je bio idealan za odmor u Francuskoj. Sledećeg dana je nosila preko tamnoplave haljine dok je gledala gimnastičarke Taranu Berk i Taraži P. Henson, a onda je skinula i vezala oko struka, prenosi People.

Zvezde poput Riz Viterspun, Tejlor Svift i Opra su nosile ovakve košulje tokom cele sezone. Ne postoji pogrešan način da je nosite, što ga čini savršenim izborom za putovanja kada je prostor u koferu dragocen.

Podsećamo, Džesika Alba je sredinom maja nosila plavo-belu prugastu košulju dizajnera Gerarda Darela, brenda koji je Sara Džesika Parker nosila ove zime, a Kejt Hadson i Tejlor Svift su nosile torbe iz njegove kolekcije.

Na donjem delu tela je nosila prozračne bele pantalone i odgovarajuće patike. Uz to je nosila i plavu torbu čime je od glave do pete uskladila izgled .

Košulje su sjajan izbor jer možete da zavrnete rukave ili da ih nosite otkopčane sa majicom ispod dok je koža i dalje zaštićena, a vi se ne osećate kao da ste previše zabundani. Udobne pantalone su takođe praktične jer mogu da se nose bilo gde. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading