Kakvo telo Brižit Makron ima: Prva dama Francuske se razgolitila, a u prvom planu - brutalne noge!

Tatjana Badarević Vesti 11.08.2024 08:34 0

Predsednički par smešten je u službenoj rezidenciji Fort de Bregançon, gde su ih dočekali paparaci.

Brižit Makron

Profimedia

 

Francuski predsednik Emanuel Makron sa suprugom Brižit i porodicom odmara se na Francuskoj rivijeri. Smešteni su u službenoj rezidenciji Fort de Bregançon, gde su ih dočekali paparaci.

Tako su snimili Brižit Makron u kupaćem kostimu. Njen izbor bio je plavi jednodelni model preko kojeg je prebacila plavu košulju, a snimljena je na brodu koji je njen suprug nedavno kupio. Lice je od sunca zaštitila kačketom, a oči je sakrila iza sunčanih naočara.

Svi se slažu da prva dama Francuske izgleda fenomenalno u osmoj deceniji života. Naime, poznato je da je posvećena očuvanju svoje izrazito vitke linije, a sad su pažnju privukle njene isklesane noge.

Brižit Makron

Profimedia

 

 

Iako je on ovog puta ostao u senci, mnogi su se složili Emanuel Makron izgleda jako dobro u 46. godini života.

Par je od početka svoje veze izazivao kontroverze zbog načina na koji su se upoznali i razlike u godinama. Naime, poznato je da su se zbližili još u srednjoj školi u Amiensu 1993. kada je on imao 15 godina i ona je radila kao profesorka francuskog jezika i vodila časove drame. Znali su da će naići na brojne osude javnosti pa su svoju vezu dugo držali u tajnosti.

No Emanuel nikada nije nameravao da pusti Brižit koja potiče iz porodice poslastičara poznatih po njihovim makaronsima. "Šta god učinila, oženiću te!", obećao je svojoj profesorki.

Brižit Makron

Profimedia

 

 

Zbog Emanuela Brižit je ostavila svog supruga Andrea-Luisa Auziera s kojim je dobila ćerke Tifein (37) i Laurens (44) te sina Sebastijana (46). Andre je predao zahtev za razvod, koji nije baš prošao glatko, a tek je bio zvaničan 2006.

Inače, bivša učiteljica književnosti nije dugo čekala nakon razvoda i udala se za Emanuela 2007. On je odlučio da neće imati decu.

'To je odluka koju sam sam doneo. Brižit, moja supruga, imala je troje dece. Neki su već bili odrasli kada sam je upoznao, neki su bili manji. A onda smo sebi postavili to pitanje. Smatrali smo da je najvažnija stvar da ih izvedemo na pravi put i da ih volimo i sada na kraju imam sedmoro unučadi. Nisam imao potrebu da imam biološku decu. Ono što je jedino važno da se volimo i prihvatamo jedni druge", ispričao je Emanuel.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading