Ne zna se koja je lepša: Riz Viterspun povela svoju ćerku na čuveni događaj, svi mislili da su sestre!

Vesti 26.04.2024 19:58 0

Glumici i njenoj ćerki su se pridružile i druge poznate ličnosti poput Anje Tejlor-Džoj, Emili Blant, Gabrijele Junion, Ašera, Olivije Vajld i Suki Voterhaus

Riz

Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

Gledaj majku, biraj ćerku!

Riz Viterspun i njena ćerka Eva Filip, koja je njena bliznakinja, izgledale su prelepo na događaju Tiffani & Co. 25. aprila u čast predstavljanja ,,Blue Book 2024: Tiffany Céleste". Obe su nosile haljine bez bretela sa odgovarajućim siluetama.

Glumica (48) je nosila crnu midi haljinu sa zamotanom suknjom dizajnera Davida Kome i visokim prorezom do butina sa srebrnom prstenastom kopčom na boku, dok je Eva (24) nosila sivu haljinu dizajnera Alberta Feretija.

Naravno, i mama i ćerka su a večeri na imanju Beverli na Beverli Hilsu u Kaliforniji bile ukrašene nakitom iz nove kolekcije nakita breda Tiffany & Co.

Prema saopštenju za štampu, „Neverovatni Tiffani High Jewelry slavi bezgraničnu maštu Žana Šlumbergera i njegovu fascinaciju misterijama univerzuma. i ponovo otkriva dizajnerske ikonske interpretacije Sunca, Meseca, zvezda, udaljenih galaksija, kao i fantastičnih svetova."

Glumici i njenoj ćerki su se pridružile i druge poznate ličnosti poput Anje Tejlor-Džoj, Emili Blant, Gabrijele Junion, Ašera, Olivije Vajld i Suki Voterhaus, navodi People

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading