,,Prava sam srećnica": Blejk Lajvli očarala na premijeri u haljini koju je nosila Britni Spirs pre više od 2 decenije, a ni muž nije razočarao!

Vesti 07.08.2024 18:08 0

Versaće haljina sa šljokicama ima nekoliko cvetova na struku i ima otvoren gornji deo...

Blejk

Photo Image Press via ZUMA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Blejk Lajvli ne može da veruje da je rekreirala izgled muzičke zvezde tokom nedavne turneje u okviru filma ,,Sa nama se završava".

Lajvli (36) je odisala samopouzdanjem tokom premijere održane 6. avgusta u Njujorku kada je odala počast Britni Spirs tako što je obukla haljinu koju je pevačica nosila 2002. godine. Haljinu je dizajnirao brend Versaće.

,,To je stvarno Britnina haljina", Lajvli je izjavila za People. ,,Treba da bude Smitsonovskom institutu ili u Metu. Ali je na meni. Prava sam srećnica!"

Haljina se savršeno uklapa u cvetni fazon njenog lika Lili Blum. Versaće haljina sa šljokicama ima nekoliko cvetova na struku i ima otvoren gornji deo.

Blejk je za ovu priliku izabrala prstenje iz kolekcije kreatorke Lorejn Švorc, koje je uklopila sa bojama na haljini. Na sebi je takođe imala i minđuše u istim bojama. Njene štikle su bile jednostavne i elegantne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

Njena šminka se takođe uklapala sa njenom haljinom. Lajvli je imala nežnu senku na očima i mat ruž na usnama. Njena duga plava kosa je bila uvijena.

Lajvli je takođe uputila slatku poruku pevačici na svojom Instagramu u utorak: „Današnje raspoloženje. Vrhunska kraljica koja nas je naterala da blistamo i pišemo i delimo naše priče“, napisala je iznad fotografije na kojoj Britni nosi Versaćeovu haljinu 2002. godine.

 

„Britni, mi milenijalci imamo priču o trenutku ili godinama u kojima si nas podstakla da zablistamo i izazivamo strahopoštovanje, snagom, radošću i neizmerno teškim radom“, dodala je ona. „Hvala ti na primeru i doprinosu ženama koje su počele da pričaju svoje priče.

Blejk

Johns PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Lajvli je prošetala crvenim tepihom sa svojim mužem, Rajanom Rejnoldsom, koji je nosio maslinasto zeleno odelo sa belim cvećem. Sa njima je bio i Hju Džekman- Rejnoldsov kolega iz ,,Deadpula i Volverina".  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading