Bezobrazan detalj je svima privukao pažnju: Blejk Lajvli pomutila pamet fanovima, ovakav autfit još nismo videli

Vesti 06.08.2024 13:37 0

Zamenila je meku, nežnu tkaninu za crni kožni komplet, sastavljen od kratke bajkerske jakne i dužeg šortsa

Blejk Lajvli

Marion Curtis / StarPix for Warner Bros. / INSTAR Images / Profimedia

Stil Blejk Lajvli i dalje cveta. Glumica je izašla u javnost kako bi promovisala svoj nadolazeći film ,,Sa nama se završava" u odeći koja savršeno odgovara njenom liku, vlasnici cvećare Lili Blum.

Njena garderoba je bila je puna bilja, jarkih boja i sjaja. Iako je njen autfit bio prekroven nežnim cvećem, Blejk ga je začinila smelim detaljima.

Zamenila je meku, nežnu tkaninu za crni kožni komplet, sastavljen od kratke bajkerske jakne i dužeg šortsa. Rokerski komadi su bili ukrašeni šarenim cvećem, drvećem i labudovima koji su im dali vedrinu. Lajvli je jaknu nosila raskopčanu preko gole kože, blago otkrivajući grudi.

Unela je malo boje u svoj autfit kroz crne štikle sa ukrašenim svetlucavim crvenim, plavim, ružičastim i žutim draguljima, a sve je povezala velikim dijamantskim minđušama.

Na licu je imala senku za oči u roze bolji, rumenilo u boji breskve i nežan karmin, a njena kosa je bila uvijena, prenosi InStyle.

Blejk je nedavno nosila još jedan zapanjujuć autfit u čast njenog nadolazećeg filma. Zvezda je bila obučena u jarko roze komplet, sačinjen od mini haljine i velikog ogrtača koji su bili prekriveni cvećem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

Haljina je bila dodatno ulepšana suvim cvećem sačuvanim na okruglim diskovima smole pričvršćenim metalnim privescima.

Glumica je na licu imala jednostavnu šminku. Njena frizura je apsolutno oduševila fanove jer je imala pravo cveće u roze, žutoj i ljubičastoj boji. Ono je bilo upleteno u ženstvenu pletenicu koja se oslanjala na njeno rame. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading