Narandžasto, hrabro, ali i izazovno — svako će se okretati za vama: Stajling Mirke Vasiljević ide samo uz koktel, samo je za najhrabrije žene

Nedeljko Tišanović Vesti 01.08.2024 22:00 0

Pojavila se na jednom gradskom događaju i privukla svu pažnju...

Antonio Ahel/ATAImages

Antonio Ahel/ATAImages

Konferencija za medije povodom 48. Festivala filmskog scenarija u Vrnjackoj Banji održana je u MTS Dvorani koja je okupila brojne javne ličnosti. Jedna od njih je bila i glumica Mirka Vasiljević koja gde god se pojavi privlači bliceve fotoaparata. 

Kako svojim ulogama, tako i svojim stajlinzima glumica je neprestano tema javnosti. Na društvenim mrežama se čak diže i prašina oko njenih stavova u javnosti, ali se priča i o njenom načinu života. 

Ono čime još Mirka privlači pažnju jesu njene modne kombinacije u kojima istupa u javnost. Ovog puta se pojavila u pretežno narandžastim komadima koje je posvetlela sa belom majicom i kaišem. 

Posebnu pažnju je privukao njen karirani komplet koji se sastoji od kratkog šortsa i kropovane bluze dugih rukava koja je odlično dizajniran komad, ako želite da istaknete svoju vitku liniju. Uz ovaj komplet odlučila je da doda i narandžaste papuče kao i torbu poznatog brenda Hermes.

Kako je torba imala zlatkaste detalje, glumica je napravila balans u njenoj kombinaciji za koju je dodala zlatne narukvice poznatog brenda Cartier, zlatkasti sat i naočare za vid sa zlatnim ramom brenda Max Mara

Ima i zlatkasto prstenje kao i zlatni okrugli lančić

Ali to nije sve... potrudila se da doda i narandžasu senku na donji kapak, pa je ovim detaljem zaokružila kompelatn izgled. 

Kako se vama dopada njen stajling?

 

Bonus video: 

 

@najzena.rs Razvodi se zavodnik iz telenovela kojeg su žene obožavale! #najžena #žena #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #divorce #tv ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading