Ona to radi najbolje? Patike, zlatni lanac i mini haljina: Kombinacija Serene Vilijams je spoj nespojivog, društvene mreže gore

Nedeljko Tišanović Vesti 01.08.2024 10:01 0

Njena kombinacija nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Serena Vilijams

Richard Shotwell/Invision/AP, File

Teniserka Serena Vilijams usnimljena je kako dolazi na finale ženske gimnastike na Olimpijskim igrama u Parizu 2024, u pratnji svoje ćerke. 

Gde god se ona pojavi tu su paparaci koji hrle da fotografišu poznatu teniserku koja nesumnjivo privlači mnogo pažnje. 

Ne samo da je Serena ispisala tenisku istoriju, ona ostavlja svoj trag i na svetskoj modnoj sceni. Vrlo je uticajna u svetu mode, jer su njene kombinacije prilično propraćene i naširoko komentarisane. 

Ovoga puta odlučila se za crnu mini haljinu od trikotaže sa V izrezom. Haljina je zbog svog kroja pratila liniju njenog tela. Na sve ovo dodala je i decentne detalje na ruke, ali posebnu pažnju je privukao njen zlatni lanac koji je dao posebnu dimenziju izgledu. 

Ali to nije sve... Serena je odlučila da na sve doda i izrazito plave patike jednog poznatog sportskog brenda i time zaokružila celi izgled. 

Mi smo ovom prilikom našli zanimljive alternative za njenu haljinu koje možete naći u poznatim fast fashion brendovima  kao što su npr. Zara i Stradivarius i to obe za 999 dinara. 

 

Na društvenim mrežama nizali su se komentari: "Wow, kako dobro izgleda", "Top", "Ovo je odlično"...

Profimedia

Profimedia

 

 

Dopda li se vama njen stajling?

 

Bonus video: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading