Žene u 60-im će odlepiti za ovom haljinom: Kraljica Leticija prošetala haljinu koja ističe struk, izdužuje figuru i daje sofisticiran stil

Nedeljko Tišanović Vesti 11.07.2024 17:51 0

Kao i po običaju ona se odlučila za sofisticiranu kombinaciju.

Profimedia

Profimedia

Španska kraljica Leticija pojavila se zajedno sa svojim suprugom kraljem Felipeom gde su prisustvovali jednom događaju sa svojim ćerkama, princezom Leonor i princezom Sofijom. Porodica je snimljena nasmejana dok su se javno pojavljivali na dodeli nagrada princeze od Đirone, 2024. na kongresu u palati Kosta Brava u Ljoret de Maru.

Ova organizacija podržava mlade ljude u njihovom profesionalnom i ličnom razvoju. Ima interes da identifikuje mlade ljude sa talentima koji mogu da budu uzor drugim mladim ljudima i ujedno pokreće programe za poboljšanje njihovog zaposlenja.


Kao i uvek, najviše pažnje privukla je kraljica Leticija koja je bila odevena u dobro prepoznatljivom stilu. U beloj haljini do kolena sa smelim crnim cvetnim printom, ona je zablistala na ovoj manifestaciji. Zatvoreni gornji deo haljine sa kratkim rukavima savršeno je uspeo da naglasi sofisticiranost kojim kraljica odiše. 

Uz ovu kombinaciju dodala je i crne sandale koje su se odlično slagale uz cvetni print na njenoj beloj toaleti. Look je zaokružila dobro poznatom Šanel torbicom sa zlatnim lancem i kao jagodica na torti bile su minđuše koje su dale poseban sjaj njenom izgledu.

Kralj Felipe je bio takođe bio elegantan, odlučivši se za mornarsko dvodelno odelo koje je upario sa kravatom u svetlijoj plavoj boji.

I princeze su takođe nosile sličnu boju, pri čemu je Sofija nosila široke pantalone i gornji deo dugih rukava plave nijanse (nijansa dosta podseća na kraljevu kravatu), a Leonor se odlučila za čipkanu midi haljinu u tamnijem tonu.

 

Komentari (0)
Loading