Najgora sam, pa šta? Teniserka Serena Vilijams se osvrnula na svoj stll tokom godina, ućutkala hejtere kratkim postupkom

Vesti 12.04.2024 19:07 0

Vilijamsova kaže da nema modnih kajanja

Serena Vilijams

Richard Shotwell/Invision/AP, File

Od njenog odela na ,,French Open-u" do njenog blistavog kompleta inspirisanog baletom za ,,US Open", Serena Vilijams je uvek okretala glave zbog svog stila na terenu i van njega tokom svoje decenijama duge teniske karijere.

Teniserka (42), nedavno se osvrnula na svoju karijeru u naslovnoj priči u okviru 50. godišnjice magazina People, govoreći o probijanju barijera i nasleđu koje je stvorila za svoje ćerke Olimpiju (6) i Adiru (8 meseci). Takođe se osvrnula na svoju modu, fokusirajući se na svoja pojavljivanja u magazinu People tokom godina - uključujući i ono iz 2003. gde je Vilijamsova svojevremeno rekla: „Bila sam na listama najgore obučenih i nije me briga."

U 2024. ima isti stav

„Slušajte, mislim da je važno biti na listama najgore obučenih“, kaže ona. „Volela sam svaki stil koji sam kreirala i znate, ne volite ih kada se osvrnete na njih kasnije, ali ih cenim.”

Dizajnerka brenda ,,S by Serena" dodaje: „Mislim da je moda način da se ostvarite i izrazite svoju ličnost i izrazite ko ste i šta ste, a ponekad je to jedini način na koji vas svet može videti kroz vaš stil. Za mene, bilo da je to lista najboljih ili najgore obučenih, sve je to nekako kul.”

„Hej, barem sam došla listu“, kaže ona kroz smeh.

„Da li gledam po svom ormaru?“ kaže ona, dok razmatra njen izgled iz te decenije. „Od tada, mislim da nemam ništa. Pa, ne mnogo. Čuvam stvari, ali, znate, moje telo možda neće stati u iste stvari u koje je stalo... tada“, smeje se.

 Vilijamsova kaže da nema modnih kajanja

„Imala sam mnogo odeće. Mnogo odeće na terenu, mnogo van terena. Imala sam neverovatne, neverovatne izglede na crvenom tepihu“, kaže ona. „Imala sam mnogo različitih autfita, ali znate šta, ništa od toga ne možete da vratite. Ja se oslanjam na sve njih.”

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading