Glamur i kiša: "Najtužnija princeza na svetu" pokazala nikad veći osmeh na otvaranju Olimpijade

Slobodanka Ćorić Vesti 28.07.2024 18:38 0

Princeza Šarlin izgledala je posebno elegantno u prilagođenom Louis Vuitton kombinezonu, koji je upotpunila parom srebrnih salonki marke Gianvito Rossi

šarlin od monaka

Profimedia

Odlično raspoloženje princeze Šarlin od Monaka nije pokvarilo ni loše vreme tokom ceremonije otvaranja. 'Najtužnija princeza na svetu' fotografisana je kako se smeška u publici.

Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara 2024. u Parizu okupila je brojne slavne ličnosti, uključujući članove kraljevskih porodica iz celog sveta. Princeza Šarlin od Monaka bila je prisutna zajedno sa svojim suprugom, princom Albertom II od Monaka, a par je pozirao za fotografije ispred Eiffelovog tornja.

šarlin od monaka

Profimedia

 

Pre odlaska na glamuroznu ceremoniju otvaranja, koja je uključivala nastupe Lejdi Gage i Selin Dion, monaški kraljevski članovi pridružili su se prijemu za šefove država održanom u Palati Elisej. Tamo su Šarlin i Albert pozirali sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i njegovom suprugom Brižit Makron, izveštava časopis Hello!

Princeza Šarlin izgledala je posebno elegantno u prilagođenom Louis Vuitton kombinezonu, koji je upotpunila parom srebrnih salonki marke Gianvito Rossi. Da bi upotpunila zapanjujući izgled, princeza je nosila Louis Vuitton Capucines torbicu od srebrne aligatorove kože.

šarlin od monaka

Profimedia

 

Slični komadi u maloprodaji koštaju čak 31.000 evra, dok se cene mini verzije torbice kreću od 6000 evra. Princeza Šarlin i princ Albert bili su u društvu svoje dece, blizanaca princa Jacquesa i princeze Gabrielle. Nažalost, svečanost otvaranja pogodilo je loše vreme, pa su prisutni bili prinuđeni da priredbe prate po kiši.

 

@najzena.rs Motivišemo vas da se borite za ono u šta verujete i da nikada ne prihvatite bilo šta manje od onoga što zaslužujete 💗#zena #najzena #fyp #foryoupage #fpyシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading