Skinula Belu Hadid sa trona: Proglašena najlepša žena sveta, "kao dete sam zlostavljana, zaključavali su me u ormare"

Slobodanka Ćorić Vesti 25.07.2024 10:24 0

Ova procena se oslanja na "zlatni presek", poznat i kao "božanski odnos", najpopularniju metodu u svetu estetskih zahvata

Anja Tejlor Džoj

Profimedia

Anja Tejlor Džoj (28) proglašena je za najlepšu ženu na svetu! Titulu je dobila na osnovu procene britanskog plastičnog hirurga Džulijana De Silve, vođe Centra za naprednu estetsku i plastičnu hirurgiju u Londonu, koristeći kompjutersko skeniranje lica.

Anja Tejlor Džoj

Profimedia

 

Ova procena se oslanja na "zlatni presek", poznat i kao "božanski odnos", najpopularniju metodu u svetu estetskih zahvata. De Silva je istakao da Anja ima izuzetno dobar položaj očiju sa rezultatom od 98.9%, što je vrlo blizu savršenog oblika. Takođe je dobila visoke ocene i za obrve, ali je u kategoriji usana zauzela niže mesto.

 

Drugo mesto na listi najlepših žena prema zlatnom preseku zauzela je Zendaja (94.37%), dok je treća Bela Hadid (94.35%). Na četvrtom mestu je Margo Robi (93.43%), a na petom Song Hie-kio (92.67%). Sledile su Bijonse i Tejlor Svift. Bela Hadid je dugo bila na vrhu liste zbog savršenih crta lica.

 

 

Anja, koja je delila svoju iskrenost u intervjuu za The Sun, nikada nije smatrala da je lepa.

"Uvek sam se osećala kao da ne pripadam, kao da me niko ne razume. Deca su me zlostavljala, često su me zaključavala u školske ormane. Bila sam jako usamljena", priznala je.

Komentari (0)
Loading