Selena Gomez izgleda duplo mlađe: Usijala mreže svojom najnovijom transformacijom, fanovi na aparatima zbog ovog detalja!

Vesti 20.07.2024 12:02 0

Ona je po prvi put pokazala svoju transformaciju kose tokom gostovanja u emisiji ,,Jimmy Kimmel Live" 26. juna

Selena

JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Selena Gomez je u svojoj eri duge kose.

Glumica (31) je u četvrtak, 18. jula prisustvovala predstavljanju pudera, ,,True to Myself Pressed Finishing Powder" svog brenda ,,Rare Beauty", u Los Anđelesu.

Selena je za tu priliku bila vrlo glamurozna. Slavna frizerka Marisa Marino je njenu dugu kosu uvila u obimne talase. Zvezdin dugogodišnji šminker, Hang Vango, je kreirao zavodljiv izgled koji se sastoji od ,,smokey eye" šminke, mekog ružičastog rumenila i sjajnog roze karmina.

Njen kozmetičar, Tom Bačik, se odlučio za klasičnu nijansu boje kože. Bačik je na Instagramu podelio da je koristio ,,gel-X" od ,,Apres Nail"-a, koji je izlio u ovalni oblik. Zatim je naneo jedan sloj gela ,,Gel Couleur" u nijansi ,,Forgotten Film".

Zvezda koju je stilizovala Erin Volš, je nosila haljinu kreatorke Caroline Herrera i blistave dragulje brenda ,,Effy Jewelry".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

 

Gomezova je podelila Vangovu objavu na Instagramu i objavila sliku iza scene. Zvezda na slici sedi u stolici u belom bade mantilu, a njena duga, tamna kosa je vezana u glatki konjski rep. Ona takođe ima sličnu šminku kao na prethodnoj slici.

Selena

Printscreen/Instagram/selenagomez

 

Ona je po prvi put pokazala svoju transformaciju kose tokom gostovanja u emisiji ,,Jimmy Kimmel Live" 26. juna. Stil su kreirale frizerke Niki i Riavna u njihovom salonu ,,901" koristeći ekstenzije ,,Great Lengths". Gomezova je pokazala svoju novu dugu kosu tokom razgovora sa voditeljem Martinom Šortom.

Nosila je šik crnu haljinu brenda Versaće, crne pumpe i dragulje vredne preko 30.000 dolara brenda ,,Simon G Jewelry". Na licu je imala ajlajner, blistavu senku za oči i ružičasti karmin.

Zvezda je ranije imala kosu srednje dužine. U junu je prisustvovala filmskom festivalu u Kanu, gde je njena kosa bila uvijena u retro talase, a imala je i elegantan konjski rep, priseća se People.  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading