Mala crna haljina je proveren izbor: Pogledajte samo Anđelinu Džoli, zapalila je grad u neprevaziđenom modelu, sada ga želi ceo svet!

Vesti 18.07.2024 10:52 0

Džoli nije jedina poznata ličnost koja dokazuje da crna haljina nikada ne izlazi iz mode...

Anđelina

Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Anđelina Džoli je pronašla svoj stil i ne menja ga.

Tako je bar delovalo kada je 12. jula izašla na večeru sa sinom Paksom Tijenom Džoli Pitom u klasičnoj crnoj haljini.

Glumica je dodala letnji šarm tako što je izabrala model do kolena, bez rukava, koji je isečen na nozi. Izgled je upotpunila crnom tašnom, tamnim naočarama i crnim štiklama.

Džoli nije jedina poznata ličnost koja dokazuje da crna haljina nikada ne izlazi iz mode, ističe People.

Glumica Džoana Gejns je nedavno viđena u maloj crnoj haljini tokom gostovanja u emisiji ,,Today Show" u maju. Iako je haljina bila slična Anđelininoj jer je bila srednje dužine, imala deo koji je isečen na nozi i uglađen izgled, njena kratka haljina je bolja opcija za vrele letnje izlaske.

Podsećamo, Anđelina i njen sin Noks su nedavno uslikani ispred trgovine specijalizirane za životinje, gde su došli u nabavku, a ono što su mnogi komentarisali jeste da je da je najmlađi Noks slika i prilika svog oca.

Profimedia

Profimedia

 

Rođen kao Noks Leon Džoli Pit te 2008. godine, ime dobio u čast Pitovog dede Hala Noksa Hilhouzea, dok je srednje ime Leon dobio u čast Anđelininog praprapradede.

I dok je njegova sestra bliznakinja Vivijen, odlukom da se javno predstavlja isključivo kao Vivijen Džoli, jasno dala do znanja čiju je stranu odabrala u brakorazvodnoj parnici, Noks je odabrao život daleko od očiju javnosti, radeći sve kako se ne bi javno eksponirao.  

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading