Džemper koji ćete nositi i na plus 40: Riz Viterspun ga kombinuje ovako, lepršav je, praktičan, a o ženstvenosti da ne govorimo

Vesti 17.07.2024 20:27 0

To je zahvalan izgled koji se može stilizovati preko majice bez rukava i uz vaše omiljene letnje farmerke ili lanene pantalone...

Riz

Printscreen/Instagram/reesewitherspoon

Možda je najtoplije godine, ali Riz Viterspun nas je naterala da kupimo kardigane. 

Glumica je nedavno izgledala ležerno i udobno u pletenom džemperku. Ona je objavila video na Instagramu u kome su fanovi imali priliku da je vide u pletenom džemperu kratkih rukava.

Tkanina sa zlatnim dugmadima je bila uskog kroja i bila je prozračna. Rukavi su se zaustavili iznad njenih laktova i bili su neravne površine.

 

 

To je zahvalan izgled koji se može stilizovati preko majice bez rukava i uz vaše omiljene letnje farmerke ili lanene pantalone, ili otkopčati kao bolero preko kombinezona ili haljine bez rukava, objašnjava People.

Podsećamo, Riz je u nedavnom snimku objavljenom na Instagramu nosila rozu košulju zajedno sa plavim šortsom i udobnim belim patikama. Njen stil je viđen i na mnogim drugim poznatim ličnostima ovog leta.

 

 

Bruk Šilds je takođe nedavno nosila plavu košulju dok je bila na brodu, a isti stil je viđen i na Meril Strip koja je nosila plavu košulju sa širim prugama preko koga je obukla beli blejzer. 

 

https://www.instagram.com/p/C8dAwtJPQlY/?utm_source=ig_embed&ig_rid=20e964a5-a189-4714-981a-ee1fcaf82bde

 

I Opra Vinfri i Marta Stjuart ih vole. Opra je nosila jednostavnu belu košulju , dok se Marta odlučila za pastelnu roze.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Riz nije imenovala dizajnera košulje, ali slični modeli se mogu pronaći na internetu.  

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading