Šta joj je to u gaćicama? Naomi Kembel (54) u mikro bikiniju srušila internet u trenu

Jelena Vukelić Vesti 17.07.2024 10:48 0

Naomi Kembel pokazala je svoju savršenu figuru tokom odmora na jahti na Ibici sa glumicama Eizom Gonzales i Mišel Rodrigez

Naomi Kembel

Shutterstock

Prema atraktivnim fotografijama i Page Sixu, Naomi Kembel (54) ostavila nas je bez daha u metalik zlatnom bikiniju dok je uživala na odmoru na Ibici.

Sve je dopunila zlatnim nakitom i braon-zlatnim sunčanim naočarima, a na glavi je imala maramu. Ipak, ono što je svima zapalo za oko su njene kupaće gaćice i nešto nedefinisano što se vidi u njima. Da li je u pitanju uložak ili nešto drugo, ostavićemo vama da prosudite.

 

 

Inače, pre nekoliko nedelja, poznata manekenka priznala je da su je zadirkivali zbog njenog izgleda dok je bila mlađa.

-Nisam bila zadovoljna sama sa sobom jer sam bila vrlo mršava i prilično visoka za svoje godine. I zvali su me Oliva, misleći na Popajevu devojku. Vrat mi je prilično dugačak, pa sam pokušavala nekako da ga uvučem kako ne bi bio tako dug. Baš mi je bilo strašno - rekla je prošlog meseca u “Cambon podcastu”.

Međutim, njena strast za plesom na kraju joj je pomogla da prihvati svoju građu.

-Uz ples bih zaboravila na sve to. Pošlo mi je za rukom zahvaljujući svim tim pokretima i pozama - objasnila je i istakla kako joj je i kreativnost takođe uveliko pomogla.

 Uprkos tome što su je ismejavali, ova mama dvoje dece, koja je počela da se bavi manekenstvom sa 15 godina, postala je prvi crni model na naslovnim stranama najpopularnijih časopisa, uključujući Vogue i Time.

Podsetimo, u junu prošle godine, Naomi je dobila svoje drugo dete, otkrivši da "nikad nije kasno" da postanete majka. Ova iznenadna objava usledila je nakon što je dobila svoje prvo dete, ćerkicu, u maju 2021. Njeni obožavaoci ostali su u šoku jer je samo nekoliko nedelja pre toga prošetala modnom pistom Majkla Korsa u Njujorku bez vidljivog trudničkog stomačića.

Naomi nikada nije otkrila metodu kojom je dobila ćerku, ali je pre četiri godine izjavila da hvali nauku jer joj je dala priliku da osnuje porodicu "kad god poželi", što je sugerisalo da verovatno dete dobila uz pomoć surogat majke.

Komentari (0)
Loading