Košta 13 evra, a na njoj izgleda kao milion: Nina Badrić u haljini koju svaka žena mora da ima ovog leta, stoji kao salivena

Nedeljko Tišanović Vesti 11.07.2024 13:24 0

Pojavila se u zanosnoj haljini koja savršeno pristaje dami kao što je ona.

Nina Badrić

Printscreen/Instagram

Pavačica Nina Badrić otputovala je na Mikonos gde uživa u moru i odmoru. Ona je očigledno otišla na jednu od svojih omiljenih destinacija jer je na društvenim mrežama ostavila komentar:

U ljubavi sa Grčkom. 

Posebno zanimljiva stvar je njeno modno izdanje koje je ponela na ovoj destinaciji. Iako pored zavodljivog izgleda, pažnju je privukla i cena ovog komada. Ako ste pravi modni znalac, sigurno ste ovu haljinu već sretali...

Bela kratka haljina sa dubokim volan dekolteom, koji je isticao njena ramena, odnosno gornji deo tela, a ujedno ništa nije previše otkrivao pomoglo je pevačici sa ovakvim dizajnom da zadrži svoj damski stil. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Haljina ima i vezicu koja ide oko vrata, te je tako drži u punoj formi koja god dama da odluči da je ponese. Takođe,  dugmići po sredini haljine savršen su detalj koji vam mogu poslužiti kao odličan "saveznik" u transformisanju izgleda - odnosno da li želite da vam stajling bude otvoreniji ili zatvoreniji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Posebnu pažnju su privukle i njene bež papuče sa platformom koje su savršeno izdužile njenu vitku figuru. Celi look zaokružila je i sunčanim naočarima.

Dolazi najzanimljiviji deo... uspeli smo da pronađemo ovu haljinu na Zara sajtu koja košta na sniženju samo 13 evra. Sada možete videti kako ona izgleda na manekenki sa sajta poznatog fast fashion brenda. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading