Bela majica i pantalone za proleće: Opra Vinfri još jednom potvrdila status modne ikone, ovaj stil stoji apsolutno svima

Vesti 17.05.2024 17:08 0

Cela njena uniforma izgleda udobno i simpatično, što je apsolutno neophodno za vrele letnje dane u gradovima

Opra

RB / INSTAR Images / Profimedia

Opra Vinfri je još jednom potvrdila status modne ikone zahvaljujući ležernom autfitu idealnom za proleće.

Voditeljka se prošle sedmice družila sa Gvinet Paltrou noseći laku, prozračnu letnju odeću koju planiramo da nosimo tokom cele sezone: prozračne pantalone, ležernu košulju i patike.

Paltrou je na fotografiji nosila monohromatski izgled. Međutim, njeno shvatanje jednostavnog stilizovanja bilo je drugačije od Oprinog.

 

Iako će se mnogima dopasti njeno smeđe odelo sa pantalonama i štikle, Oprine pantalone širokih nogavica, praktične patike i torba su mnogo opuštenija opcija prikladna za leto koje sledi.

Cela njena uniforma izgleda udobno i simpatično, što je apsolutno neophodno za vrele letnje dane u gradovima, ističe People.

I Dženifer voli opušten stil

Dženifer Lopez je prošle sedmice otišla u Pariz sa svojom ćerkom, Emi, obučena u odeću koju ćete poželeti da imate u svom ormaru.

Dženifer je nosila opuštene farmerke u kojima je primećena više puta ovog proleća, ali sa zaokretom koga se nismo ranije dosetili. Njene ultra široke farmerke su zapravo podsećale na trenerku.

Ona je stilizovala izgled osnovnim detaljima kao što je bela majica koju možete da kombinujete sa bilo kojim donjim delom i krupnim belim patikama, koje su takođe nedavno nosile Kejti Holms i Natali Portman.

Kejti bira haljine

Kejti Holms je primećena kako šeta gradskim ulicama u haljini srednje dužine sa crvenom majicom ispod i parom baletanki u teget boji.

Autfit je jednostavan i idealan za grad. Ravne cipele za šetnju i praktična haljina olakšavaju kretanje.

Šarena majica bez rukava ispod haljine je odličan način da unesete malo boje u letnju odeću, posebno za nekoga čija je garderoba jednobojna

Možda već imate ove komade u svom ormanu, a ako ih nemate, obavezno ih nabavite što pre jer su neizostavan deo modnih kolekcija svake dame.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading