Haljina kraljice Kamile je pravo osveženje: Deluje sasvim obično, sve dok ne zumirate, zbog ovog detalja je postala modna buntovnica

Vesti 12.07.2024 10:53 0

Haljine su tajno oružje mnogih žena, pogotovo onih sitnije građe jer im pomažu da definišu struk i tako izgledaju više i zategnutije

Kamila

i-Images / Eyevine / Profimedia

Kraljica Kamila je dala sopstveni pečat aristokratskoj modi, tako što se oslonila na jarke nijanse i ženstvene siluete. 

Međutim, tokom njene pojave na Vimbldonu smo primetili genijalan modni detalj koji se retko viđa na članovima kraljevske porodice.

Kraljica Kamila se odlučila za praktičnu haljinu sa printom žirafe, pristojnim krojem, kraćim rukavima i kragnom. Ono što što se posebno istaklo jeste deo za vezivanje oko struka koji je istakao njenu siluetu.

Iako ovaj detalj lako zanemariti, a zapravo je glavni deo njenog autfita. Haljine su tajno oružje mnogih žena, pogotovo onih sitnije građe jer im pomažu da definišu struk i tako izgledaju više i zategnutije. 

 

 

Stručnjak koji piše za magazin InStyle kaže da haljine na vezivanje lako ističu figuru i razbijaju ,,kutijaste" siluete. Pristaju svima i udobne su, za razliku od haljina sa čvrstim i grubim kaiševima koji mogu da se zariju u kožu. Najbolje od svega jeste što stvaraju figuru u obliku peščanog sata, bez obzira koji tip tela imate, zbog čega ćete se uvek osećati samopouzdano.

One takođe izgledaju zanimljivo i moderno. Takođe ih je lako stilizovati. Štikle i bele patike se sjajno uklapaju uz ovaj tip haljine, a isto tako i baletanke i elegantne sandale. Možete prebaciti i teksas jaknu preko sebe i staviti maramu na glavu ili neki drugi ukras kako biste kompletirali izgled.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading