Može da se nosi na visokim temperaturama i skriva višak na stomaku: Haljina kraljice Leticije predviđena je za sve žene

Tatjana Badarević Vesti 05.07.2024 18:10 0

Kraljica Leticija ponovo je opravdala titulu jedne od najbolje odevenih u Evropi.

kraljica Leticija

Profimedia

 

Španska kraljica Leticija voli da nosi opuštene kombinacije, a posebno su joj drage haljine. Ima ih na stotine u svom ormaru, u raznim bojama, krojevima, uzorcima i markama. Iznad svega voli udobnost, a ono što ovih dana posebno privlači pažnju su njene savršene letje kombinacije.

Za važan događaj na koji je otišla sa ćerkom i suprugom kako prenosi Tatler, kraljica Leticija odabrala je cvetnu haljinu s pravim letnjim uzorkom, no ono što je plenilo pažnju je kroj haljine koji je savršen za sve žene koje žele sakriti svoje nesavršenosti.

kraljica Leticija

Profimedia

 

 

Ovaj put odabir je pao na haljinu Maje Paris cvetnog uzorka od laganog materijala koji gotovo da miluje telo pa je savršena za vruće letnje dane. Ni na 40 stepena u njemu vam neće biti prevruće.

Njena haljina je ženstvena, lepršava i romantična u isto vreme, rezana je u struku, gde se nalaze sitni nabori, koji skrivaju višak ako ga ima u predelu stomaka.

Donji dio haljine prekriven je naborima koji padaju u nekoliko slojeva i u potpunosti usmeravaju pažnju na samu haljinu, a ne na nepravilnosti koje imate u predelu bokova i bedara.

Donja ivica haljine je asimetrična, a krase je kratki rukavi i V izrez. Budući da rukavi pokrivaju nadlakticu, jasno je da će opuštena koža ruku biti na sasvim drugom nivou.

Zato je ovo savršena haljina za sve nesavršene dame. Slične modele po pristupačnim cenama možete pronaći u skoro svim radnjama ženske odeće, stoga ne gubite vreme, nabavite odmah onaj koji ćete nositi godinama.

Leticija je uz ovu haljinu iskombinovala ravne papuče s cirkonima brenda Pedro García koje su izvrstan izbor za sve žene koje leti ne podnose zatvorene cipele i koje ni pod koju cenu ne žele da podnesu vrućine tipične za letnje dane.

Kraljica je celu kombinaciju upotpunila efektnim zlatnim minđušama u obliku cveta i tako dobila opušten, ali i romantičan izgled koji će žene svakako kopirati ovog leta.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading