Nosite teške minđuše bez opterećenja: Super trik sprečava povlačenje kože ušiju, a potrebna je samo 1 sitnica iz nesesera

Vesti 09.07.2024 12:48 0

Jolanda je pokazala kako uz pomoć flastera uspeva da spreči da minđuše opterete njene uši

minđuše

Shutterstock

Većina dama ne može da izađe iz kuće bez nakita. Bilo da su u pitanju jednostavni komadi poput nežnih lančića, narukvica i minđuša, ili glomaznijih detalja koji mame uzdahe, nakit neretko kompletira naše autfite i čini da se osećamo samopouzdano.

Ipak, težak nakit, posebno minđuše mogu da stvore veliki problem, bez obzira na na to što izgleda prelepo. Naime, ovakve minđuše su teške i opterećuju uši. One povlače kožu i šire rupe u ušima.

Ukoliko želite da sprečite ovu frustraciju, nastavite da čitate jer imamo savršen trik koji će vas lišiti muka.

Flaster za minđuše

Ljubiteljka velikih minđuša, Jolanda Dijaz je predstavila ovaj trik na svom TikTok profilu pod nazivom ,,yolandaadiazz".

Pogledajte tutorijal:

 

@yolandaadiazz

bringing this hack back bc its a game changer for the girlies who love big jewelry 🫶🏽 s/o to my sweet friend, i never earrings w out my bandaids:) ♬ original sound - Yolanda Diaz

 

Jolanda je pokazala kako uz pomoć flastera uspeva da spreči da minđuše opterete njene uši. Ona je isekla gornje delove flastera za prste kako bi dobila polukružne komade koje je potom zalepila na zadnju stranu donjeg dela uva kroz koji se provlače minđuše.

Kroz rupu i flaster je provukla minđuše i pokazala da flaster sprečava da minđuše rastegnu kožu, a takođe i olakšava nošenje istih tokom dužeg vremenskog perioda.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading