Počeli su vezu dok je još bio u braku? Zaboravljena ljubavna priča holivudskog zavodnika Toma Kruza

Nedeljko Tišanović Vesti 03.07.2024 16:02 0

Mnogi su zaboravili koliko su se njih dvoje voleli.

Tom Kruz

Profimedia

Glumac Tom Kruz danas slavi svoj 62. rođendan. Kako je važio i još uvek važi za najvećeg zavodnika, uspeo je da zavede i najlepše žene iz sveta poznatih. Ovom prilikom prisećamo se njegove ljubavne priče sa jednom od najlepših žena glumicom Penelope Kruz.

Njih dvoje su se upoznali 2000. godine, na setu filma Vanilla sky Kamerona Kroua. Ono što je zanimljivo ostalo sa tog seta jeste činjenica da je on na snimanju filma bio i braku sa Nikol Kidman, pa se spekulisalo da su njih dvoje počeli vezu dok je on još uvek bio u braku. Međutim, on je demantovao ove navode i dodao da je njihova ljubavna priča počela nakon što je završen film, kada se već rastao od Kidman. 

— Nikad se nisam zaljubio u nekog s kim radim. To se uvek dešavalo posle — rekao je 2008. Kruz za TheTelegraph.

Tom Kruz

EPA

 

 

Tek jula 2001. godine su njih stupili u vezu, 6 meseci nakon što je potpisao papire za razvod. Sve to je objavila njegova saradnica koja je bila zadužena za odnose sa medijima i tada potvrdila da su se posle njegovog 39. rođendana uplovili u romantični odnos. 

Zanimljivo je to da su oni oduvek krili svoju vezu daleko od očiju javnosti, ali su kad-kad pričali lepo jedno o drugom. Penelope je govorila o Tomu kako je jako brižan, a Tom o njoj da je vrlo darežljiva i da ga uvek iznenadi nekim lepim poklonima. 

Ona dođe kući, a ja je iznenadim njenom omiljenom  hranom i kupkom. Volim takve stvari. Ona voli kako ja kuvam, pa joj i kuvam, poenta je u malim stvarima u vezi.

Bilo je mnogo lažnih informacija i tračeva, na koje nisu ostajali imuni, pa je Penelope Kruz tužila jedan australijski magazin nakon članka da ima aferu s jednim španskim glumcem. 

Kako se i navodi svuda po medijima njih dvoje su se obožavali. 

 

— O, Bože, ja sam tvoj momak, a ti si moja devojka! Kruz i Kruz! — govorio je Tom Kruz, otkrivajući romantične detalje razgovora sa svojom devojkom.

Nakon dve i po godine veze, Kruz i Kruz su se rastali u januaru 2004. godine. Insistirali su na tome da su ostali u prijateljskim odnosima.

— Ostali su prijatelji i dalje često razgovaraju. Nije bilo treće osobe — rekla je Kruzova PR menažerka. 

Jendom priliko izvor blizak paru je rekao za Pipl magazin da se njihova veza "prosto istrošila" i nisu više hteli da budu par. Većim delom veze su oboje snimali filmove u različitim krajevima sveta, dodao je izvor.

 

 

Komentari (0)
Loading