Najbolje frizure za kišne dane: Ovako ćete garantovano imati savršenu kosu, svaka dlaka će ostati na svom mestu!

Vesti 02.07.2024 17:50 0

Vlaga svima pokvari frizuru. Nekome se razleti na sve strane, drugima ukovrdža. Stilizujte je na ovaj način i buće savršena.

žena

Shutterstock

Velika vlažnost vazduha pokvari frizuru, kakvu god kosu da imate. Ali, kosu možete da stilizujete i da imate lepu frizuru i po kiši. Postoji nekoliko načina da je lako ukrotite i po vlažnom danu.

Nanesite na kosu kokosovo ulje

Kokosovo ulje, ši puter i crno ricinusovo ulje su odlični za kosu koja se ukovrdža kada pada kiša. Nanesite na kosu malu količinu nekog od ovih ulja pre nego što izađete iz kuće. Tako ćete ukrotiti vlasi kose i imaćete frizuru kakvu ste napravili.

žena

Shutterstock

 

Koristite preparate protiv kovrdžanja i naelektrisanja

Ukoliko vam se kosa razleti na sve strane kada je velika vlaga napolju, pre izlaska iz kuće stavite ulje protiv naelektrisanja kose i svaka dlaka će ostati na svom mestu. Ako imate lokne, a ne želite da se same naprave po kiši, stavite na vlažnu kosu preparat protiv kovrdžanja koji će ukrotiti vlasi. Nanesite ga pre feniranja i stilizovanja.

žena

Shutterstock

 

Najbolje frizure za kišne dane

Možda je najbolji način da kosu skupite. Postoji nekoliko frizura koje izgledaju uredno, lepo i elegantno.  Zaližite kosu i vežite u rep, koji može biti podignut ili spušten. Ili napravite punđu, visoku ili nisku, kako to često radi Dženifer Lopez, čak i kada šeta crvenim tepihom.

žena

Shutterstock

 

Evo kako da napravite podignutu punđu koju ćete ukrasiti pletenicom. Pratite korake na slikama i imaćete savršenu frizuru. 

žena

Shutterstock

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading