Kada iznenadi letnji pljusak, dočekajte ga spremni: 4 saveta za autfit za kišno vreme

Nedeljko Tišanović Vesti 02.07.2024 16:45 0

Iako u Srbiji nisu retki kišni letnji dani, svaki put nas izenenade.

Shutterstock

Shutterstock

Kiše za vreme leta u Srbiji nisu nepoznanica. Dešava se da u toku jednog dana dođe do brze smene vremena i promene temperature. Nekada ustanete i spremite laganu, svetlu garderobu, a onda vas popodne iznenadi kiša i pokvari vam celi autfit. Izmokrite se, ponegde se nađe i neka flekica od bare i slično. 

Međutim, postoji savršeno rešenje za takvo vreme u leto.

Ukoliko su meteorolozi najavili kišno vreme onda i vi treba da se spremite u skladu sa tim, ako je iznenadno, ne očajavajte nego se ponekad prepustite letnjoj kišici i uživajte u njoj. Opuštajuće je, ali vratimo se na to da ste očekivali kišu. 

Kako je napolju leto i temperature nisu tako niske, pa je čak ni kiša ne spusti dovoljno, možete kombinovati različite komade, da vam ne bude previše toplo, da ne bude previše crno i da ujedno izgledate savršeno stilizovano. 

1. Farmerke 

One su savršen izbor za kišno vreme. Naravno da nećete izabrati svetao teksas, nego ćete se osloniti na nešto tamnije nijanse koje će uspeti da vas zaštite od flekica koje mogu nastati usled situacije kada stanete u baricu. Takođe, na tamnijem teksasu se neće viteti ni ako se iskvasite. 

farmerke

Shutterstock

 

 

2. Teget majica

Niste zašli u crnu, ali ste i dalje u tamnijim nijansama koje se savršeno slaže uz vaš izbor farmerki. I dalje niste se obukli previše tamno za letnji period godine, ali ste savršeno odgovorili vremenskim neprilikama koje ne mogu da vam "unište" autfit. 

3. Tanak blejzer

Tanji crni blejzer će savršeno zaokružiti vaš izgled. Neće vam biti mnogo vrućina, a u svakom trenutku ga možete prebaciti preko ramena ili jednostavno preko ruke

Kada iznenadi letnji pljusak, dočekajte ga spremni: 4 saveta za autfit za kišno vreme

Printscreen/ Bershka

 

 

4. Mokasine

Mokasine sa velikom platformom su uvek dobar izbor za kišni letnji dan. One će vam izdužiti nogu i tako vizuelno produžiti vašu siluetu, a ujedno će vas zaštiti od barica. 

Na sve ovo možete dodati decentan nakit, poput sata, kaiša, lančića. 

 

Komentari (0)
Loading