Godine prolaze, a ona sve mlađa: Tajra Benks zablistala u elegantnom blejzeru na 60. godišnjici čuvenog magazina, pogledajte ovaj detalj!

Vesti 17.05.2024 18:29 0

Manekenka je ušla u istoriju 1996. godine kada je postala prvi crni model na naslovnici ovog magazina

Tajra

Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Tajra Benks  slavi 60. godišnjicu magazina ,,Sports Illustrated Swimsuit" u velikom stilu.

Manekenka (50) je stigla u hotel ,,Hard Rock" u Njujorku u četvrtak, 16. maja, kako bi proslavila jubilarno izdanje magazina na kojem se nalazi na naslovnoj strani.

Ona je prošetala crvenim tepihom noseći privlačan sako sa dvostrukim kopčanjem sa metalik magenta akcentima na reveru i dugmadima. Uparila je elegantan komad sa uskim crnim pantalonama i štiklama.

Njena prepoznatljiva svetlosmeđa kosa je bila uvijena u velike talase.

Za ovogodišnju godišnjicu postoji neverovatnih sedam naslovnica koje je snimio fotograf Ju Tsai. Krisi Tejgen, Gejl King, Hanter Mekgrejdi i Kejt Apton imaju svoje, dok su tri grupne snimke na kojima se pojavljuju legende u rasponu od Kristi Brinkli i Moli Sims do Marte Stjuart i Pauline Porizkove.

Ušla u istoriju 1996. godine

Manekenka je ušla u istoriju 1996. godine kada je postala prvi crni model na naslovnici ovog magazina. U ovoj najnovijoj „legendarnoj“ naslovnoj priči, Benksova se osvrnula na to šta je za nju značilo da probije ovu barijeru.

„Šta za mene znači biti legenda SI Swimsuit-a? Provaliti vrata kako bi drugi ljudi mogli da uđu“, rekla je ona za magazin.

„Pre 28 godina, ušla sam u istoriju tako što sam bila prva crna manekenka koja je krasila naslovnicu @si_swimsuit . „A danas mi je čast što me na naslovnici ovogodišnje 60. godišnjice nazivaju LEGENDOM i IKONOM. Kakva se nadate da ćete ćete biti legenda kada ostarite?"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

 

M. Dž. Dai, glavna urednica ,,Sports Illustrated Swimsuit"-a, je rekla u saopštenju za javnost da je cilj proslave 60. godišnjice nastavak sa testiranje statusa kvo, a takođe i odavanje počasti ženama koje su napravile korake da dovedu časopis tamo gde je danas, prenosi People

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Šta mislite o ovim farmericama i da li biste voleli da ih Vaš pratner nosi? #fy #fyp #fypシ #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #najzena #funny #fashion #jordanluca #jeans ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading