Zamislite omiljene papuče kao kaubojske čizme: Popularni brend se odlučio na potpuno neuobičajen potez

Anđela Jovanović Vesti 12.10.2023 11:15 0

Brend Crocs koji je poznat po svojim čuvenim klompama "kroksicama" nedavno je na tržištu predstavio svoju verziju kaubojskih čizama.

Zamislite omiljene papuče kao kaubojske čizme: Popularni brend se odlučio na potpuno neuobičajen potez

Shutterstock

Naime, popularni brend obuće predstavio je novi dizajn, čija cena iznosi 120 američkih dolara što je oko 13.300 dinara.

Kako pišu strani mediji, ove nove čizme čine da njihove standardne klompe izgledaju kao svečane cipele. Donji deo čizme je urađen s prepoznatljivim rupicama, ali s uzorkom takozvane krokodilske kože. Gornji deo predstavlja dizajn kaubojske čizme.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crocs Shoes (@crocs)

 

 

Čizme su odmah privukle veliku pažnju, što je verovatno i bio cilj ovog brenda, budući da imaju fokus na bizarnim izdanjima kao one s petom koje nastale u saradnji s Balenciagom. Pisalo se i o izdanju kroksica sa mirisom piletine, a nedavno su u prodaju izbačene i kroksice inspirisane s likom Šreka.

Ideja za Crocs kaubojske čizme došla je od objave koje su napravili fanovi na društvenim mrežama. Timovi za dizajn i razvoj proizvoda sastali su se u januaru ove godine kako bi razgovarali o idejama koje su videli na i nadali su se da će odabrati jednu koju će objaviti tokom oktobra koji je brend proglasio "Croctoberom".

Iz marketinškog tima popularnog brenda tvrde da su bili svesni da će se čak i njihovi najjednostavniji proizvodi morati "nadograditi" novim izdanjima. Oni na ovaj način žele dizajnirati stvari koje niko ne misli da će se nositi i time pomaknuti granice.

Ove kaubojske čizme bit će dostupne u prodaju od 23. oktobra, a marketinški tim nije želio otkriti koliko će ih proizvesti, budući da im potražnja novih modela uvek bude veća nego što su očekivali.

 

 

 

@najzena.rs Supermodel i od nedavno voditeljka Danijela Dimitrovska ispred naše kamere napravila je ukusnu, brzu i zdravu salatu za sve dame koje su žurbi, a paze na svoju liniju. Podelite sa nama kako vam se dopao ovaj recept kada ga isprobate 😋 #zena #najzena #fyp #foryoupage #foryou #fpyシ #fypシ゚viral #danijeladimitrovska ♬ Synchronize (Instrumental) - Milky Chance

 

Komentari (0)
Loading