Autfit koji briše godine: Selin Dion oduševila na crvenom tepihu, teška bolest ne može da zaustavi njen sjaj

Vesti 21.06.2024 10:49 0

Njen blistavi izgled, koji se sastojao od bluze, maksi suknje i crne torbe sa perlama je bio savršen za crveni tepih...

Selin

Kristin Callahan / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Selin Dion se zvanično vratila na crveni tepih - i nije mogla da izabere bolji autfit za ovu važnu priliku.

Pevačica je 17. juna prvi put prošetala crvenim tepihom uoči premijere svog predstojećeg dokumentarnog filma ,,Ja sam: Selin Dion", otkako je objavila dijagnozu sindroma ukočene osobe. Pevačica je nosila elegantan autfit bele boje.

Njen blistavi izgled, koji se sastojao od bluze, maksi suknje i crne torbe sa perlama je  bio savršen za crveni tepih, ali može da se nosi i van istog, objašnjava People.

Maksi suknje su opuštene, slatke, udobne, i idealne za letnju vrućinu, dok je svilenkasta bela bluza  njen savršen dodatak. Ne samo da spajanje dva bela komada čini suknju uglađenijom, već stvara i monohromatski izgled koji je moderan i profesionalan.

Podsećamo, Selin je krajem maja objavila zvanični trejler za dokumentarac „Ja sam: Selin Dion“ u kome po prvi put otvoreno govori o svom neurološkom stanju.

Selin

Prime Video / Ferrari / Profimedia

 

Trejler prati Dion dok se priprema za svoj koncert pred hiljadama ljudi. Prikazuje trenutke njenog života, u pratnji njenog sina, dok vežba, deli duboke i iskrene intervjue i još mnogo toga. Takođe sadrži starije snimke, prikazujući je kao mladu devojku i kao ženu koja snima pesme u studiju i nastupa uživo.

„Moj glas je dirigent mog života“, kaže ona u trejleru. ,,Potreban mi je moj instrument."

 

 

Pevačici je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe, retka bolest koja pogađa ljudski nervni sistem, posebno mozak i kičmenu moždinu. Ovi efekti mogu dovesti do mišićnih grčeva i rigidnosti. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading