Majka i ćerka dele odeću: Između njih je 40 godina razlike, ali to im ne smeta, oduševile milione pratilaca svojim autfitima!

Vesti 15.06.2024 21:05 0

„Samo smo htele da pokažemo da stil ne zna za godine“

žena

Printscreen/Instagram/myarosemiller_

Džim Tan i njena ćerka Mia dele odeću otkad pamte, uprkos tome što je između njih 40 godina razlike u godinama.

Ali one takođe razmenjuju i iskustava, stalno otkrivaju nove stilove i trendove tokom zajedničkih odlazaka u kupovinu

Jednog dana su obe nosile isti top, pantalone, crveni karmin i torbu. Mia je zato odlučila da snimi njihove modne kombinacije i objavi ih na TikTok-u. Odziv je bio ogroman, i video je postao viralan i sakupio preko 2,9 pregleda.

„Samo smo htele da pokažemo da stil ne zna za godine,“ rekla je Džim, koja je poreklom iz Singapura.

Od svog viralnog uspeha, dinamični duo iz oblasti San Franciska krenuo je na putovanje kroz društvene mreže koje je produbilo njihov odnos. U svojim video snimcima, Džim i Mia razmenjuju povratne informacije o njihovoj odeći i stilizuju jedna drugu komadima iz svojih ormara.

U jednom TikTok-u, Mia oblači svoju mamu u crveni mrežasti top i farmerke brenda ,,Lirika Matoshi".

Mia kaže: ,,Budem oduševljena svaki put kada obuče nešto iz mog ormana. Kažem joj da bi trebalo češće da nosi te autfite."

 

 

Džim dodaje: „Osporavamo ideju da je određena odeća rezervisana za određene starosne grupe. Brendovi ne kategorišu odeću prema godinama; to je pitanje veličine. Prepoznale smo moćnu poruku koju moramo da razglasimo.“

Kada je u pitanju njihov stil, Džim, koja je bila modna direktorka u Aziji, kaže kako se ona i Mia udaljavaju od preterano ženstvenog stila i da se ne fiksiraju na dizajnerske brendove.

,,Mislim da imamo različite stilove", dodaje Džim. „Ponekad vidim neke od njenih komada i pomislim: 'Nikada to ne bih nosila'. "

Ona dodaje kako Mia često istražuje nove brendove koji nisu uvek namenjeni za ljude njenih godina, prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading