Neodoljivi letnji šik: Ovaj model pantalona je hit sezone, ležerne i elegantne, sa dozom kul stila

Slobodanka Ćorić Vesti 14.06.2024 16:30 0

Što se tiče modela, izbor je raznolik. Bilo da preferirate široke nogavice, kroj šargarepe ili popularni paperbag kroj, bitno je da imaju visoki struk, što je naglašeno trendi ove sezone

pantalone

Shutterstock

Lanene pantalone su zasigurno jedan od najtraženijih modnih trendova ovog leta. Njihova lakoća, prozračnost i elegancija čine ih savršenim izborom za tople dane. Osim što izgledaju fantastično, ove pantalone su prvenstveno neverovatno udobne, što će vas osvojiti čim ih obučete.

Ovog leta, lanene pantalone su definitivno preuzete tron od farmerki, a posebno ih vole dame koje traže nešto malo elegantnije za svoj stil. Ovosezonski modeli nude raznovrsne opcije koje, uz odgovarajuće modne dodatke, mogu biti i ležerne i elegantne, ili čak imati dozu kul šika.

pantalone

Shutterstock

 

 

Vodeći trendovi su lanene pantalone u prirodnim tonovima poput bež, krem i belih boja. Svetli tonovi ne samo da izgledaju fantastično već daju taj neodoljivi letnji šik. Što se tiče modela, izbor je raznolik. Bilo da preferirate široke nogavice, kroj šargarepe ili popularni paperbag kroj, bitno je da imaju visoki struk, što je naglašeno trendi ove sezone.

pantalone

Shutterstock

 

Ali osim što izgledaju sjajno i prate modne trendove, lanene pantalone pružaju fantastičnu fleksibilnost. U zavisnosti od toga kako ih kombinujete, mogu biti savršen izbor za opušteno popodne u gradu ili elegantan večernji izlazak.

Što se tiče stilova nošenja lanenih pantalona ove sezone, evo nekoliko saveta:

pantalone

Shutterstock

 

Ležeran stil

Za opušteni izgled, kombinujte lanene pantalone sa majicom-potkošuljom. Ovu kombinaciju upotpunite modernim papučama, dodajući jednostavan zlatni nakit i mačkaste sunčane naočare za dodatnu ležernost.

pantalone

Shutterstock

 

Kul stil

Lanene pantalone izgledaju elegantno sa običnom baznom majicom i belom košuljom. Uz šik sandale sa niskom potpeticom, ova kombinacija dobija dozu kul šika, a uz dodatak modnih detalja kao što su upečatljiv pojas i crna torba, dobiće potpuni izgled.

pantalone

Shutterstock

 

Elegantan stil

 Za poslovni izgled ili večernji izlazak, odelo od lana može biti savršen izbor. Kombinujte ga sa bluzom, topom bez rukava ili elegantnom majicom, dodajući sandale u krem boji i nekoliko upečatljivih komada nakita kako biste postigli sofisticiran izgled koji se lako prilagođava različitim prilikama.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading